cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob

clock-img

06.10.2004, 12:49

clock-img

Žiga

pencil-img

535

Hoj

Naš mali je sedaj "dvozobi" Miha. :bravo::bravo::bravo::bravo: Danes je prilezel še drugi zobek - spali smo nič! :((:((:((

Pa me zanima tole: Calgel je bil bolj tako tako... Pomagal skoraj nič - ko je res bolelo (danes in včeraj ponoči). Po njem ima očitno tudi drisko, pa še pikast je ratal po vsem telesu... Jedli nismo nič takega.

Ste že govorile za ene druge kremice, gele... Pa me zanima katere so to, da si nabavimo, še preden začnejo naslenji zobki ven lesti...

LP
Ž.

clock-img

06.10.2004, 12:51

clock-img

dory

pencil-img

8852

Tud pr nas je calgel bolj tako tako...mam pa se osanit homeopatske kroglice,ki jih kar ne upam poskusit...mogoce ima katera s tem izkusnje :)

clock-img

06.10.2004, 13:08

clock-img

Pandi

pencil-img

70

Dentinal -Italija: preuzkušeno pri dveh, ocena: zelo učinkovit (ima efektivne protibolečinske učinkovine - dlesen rahlo omrtviči). Seveda je potrebno pri uporabi paziti, najbolje pa je, da sam probaš, kako deluje ;)

clock-img

06.10.2004, 15:08

clock-img

Anonimen

Pa pazte, da ne boste s calgelom mazal po zobkih!

clock-img

06.10.2004, 15:30

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

BALSAMO PRIMI DENTI je super!:bravo::sloncek:

clock-img

06.10.2004, 15:33

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Mi imamo Dentinale iz Italije pa se mi je zdel zelo fajn. Sem probala pri sebi in tako fajn hladi.:)

clock-img

06.10.2004, 16:39

clock-img

LEJLA

pencil-img

402

Jaz sem ravno eno uro nazaj nasemu :duda: dala eno homeopatsko kroglico (prvic). Sicer je neka druga znamka "Hylands". Ampak se je res v trenutku raztopila pod jezickom in cez dve minutki sem ga polozila na zofo in je v parih minutkah zaspal 9nebesa. Si pa sploh nisem mislila, da da tolk matrajo zobki :(

clock-img

06.10.2004, 20:42

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Mi mamo Dentinox gel iz Avstrije in jo namažem, pa se mi zdi, da je bolš... vsaj jokat neha. Sm sprobala na sebi, pa kr orng shladi. ;)

clock-img

06.10.2004, 21:37

clock-img

Sonka

pencil-img

310

Mi imamo gel OSA iz Avstrije, nam je super. Zraven smo kupili tudi homeopatske kroglice, mislim, da OSANIT (jih nimam pri sebi). Kroglic še nismo dajali, ker je bil gel dovolj.

clock-img

06.10.2004, 22:50

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Kje pa se kupijo te kroglice?

Lp

clock-img

06.10.2004, 23:44

clock-img

mammika

pencil-img

860

Dentinale v Italiji.Se jo pa da dobit takoj tukaj čez mejo v Trbižu.Nam zeloooo pomaga.Tudi mi smo zadnja dve noči spali nič,dokler nisem pogruntala da so zobeki.
LP :sloncek:

clock-img

07.10.2004, 06:58

clock-img

Žiga

pencil-img

535

Tale dentinal se da dobiti v lekarnah v Italiji, a ne?

Mam eno kolegico v Luciji in bom opprosil, če gre iskat...

LP
Ž.

clock-img

07.10.2004, 06:59

clock-img

Žiga

pencil-img

535

Kakšne pa so tele homeopatske kroglice? Predvsem sestavina me zanima? Pa katera je tista snov, ki deluje na bolečino? A deluje kot lokalni anestetik ali kako drugače?

Ribica: zakaj s Calgelom ne smemo po zobkih?

LP
Ž.

clock-img

07.10.2004, 14:09

clock-img

Anonimen

Ker baje uničuje sklenino. v iskalnik vtipkaj calgel, je v eni debati vse obrazloženo!:)
lp,:fis:

clock-img

07.10.2004, 14:45

clock-img

Miškolin

pencil-img

182

Lahko ti jaz odgovorim glede OSANIT tabletk!

Jaz sem jih nasla le v Avstriji in Nemciji - v lekarni. Tudi nasi puncki so zelo pomagala, delujejo pomirjujoče!
Sestavine so sama zelisca, ker je tega veliko zdaj ne vem na pamet, ampak baje so sama zdrava zelisca! So pa zelo pomagala, saj nam je bila tako prikrajsana kaksna neprespana noc! Se jih pa vzame 6-8.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem