cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krema za celulit-Avon

clock-img

12.04.2007, 08:39

clock-img

ery

pencil-img

1675

...vem, da je bilo že nekaj pogovorov na kreme za celulit, ampak se je vrtelo vse okrog Vicyja, Nuxe...
Mene pa zanima, če ima katera kremo od Avona? Baje jo ful hvalijo , tiste, ki jo uporabljajo...Ima katera izkušnje?

Hvala, papa user posted image

clock-img

12.04.2007, 08:51

clock-img

fricka

pencil-img

751

Tudi od Afrodite so zelo dobre.

clock-img

12.04.2007, 09:08

clock-img

Ro.Na

pencil-img

96

Jaz sem zeloooooooo zadovoljna z novo Vichy-jevo kremo LIPO.METRICuser posted image

clock-img

12.04.2007, 09:14

clock-img

facka

pencil-img

789

sem jo imela, pa se mi ne zdi nič slabša kot Vichy, pa še bistveno cenejša je. Je pa treba predvsem spremeniti življenjski stil, pa bo tudi celulita manj

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

12.04.2007, 09:16

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: ery

...vem, da je bilo že nekaj pogovorov na kreme za celulit, ampak se je vrtelo vse okrog Vicyja, Nuxe...
Mene pa zanima, če ima katera kremo od Avona? Baje jo ful hvalijo , tiste, ki jo uporabljajo...Ima katera izkušnje?

Hvala, papa user posted image

men se zdi, da bolj pridejo v poštev tiste PROTI celulitu user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2007, 10:09

clock-img

srki

pencil-img

9222

Meni je zadnjič ena soedlavka rekla, da je nekje staknila nek članek, v katerem piše, da kreme proti celulitu povzročajo še več celulita.

Jaz se mažen z eno navadno, soleino kremo, važno da vtiraš in masiraš.

clock-img

12.04.2007, 19:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srki

važno da vtiraš in masiraš.

Točno to. Pa poleg še kakšno knajpanje (izmenično mrzla in topla voda), redni peeling, manj soljena in zdrava prehrana in vsaj malo gibanja.
Ne morem se pa strinjati, da anticelulitne kreme povzročajo še več celulita user posted image , saj večinoma (nisem pa sigurna za Vichy in Avon) vsebujejo naravne sestavine: kofein, liste čajevca, ginko,...katerih bistvena lastnost je pospešena cirkulacija in posledično odvajanje odvečne tekočine iz kritičnih predelov.

clock-img

12.04.2007, 19:40

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

IZVIRNO SPOROČILO: srki

važno da vtiraš in masiraš.

Točno to. Pa poleg še kakšno knajpanje (izmenično mrzla in topla voda), redni peeling, manj soljena in zdrava prehrana in vsaj malo gibanja.
Ne morem se pa strinjati, da anticelulitne kreme povzročajo še več celulita user posted image , saj večinoma (nisem pa sigurna za Vichy in Avon) vsebujejo naravne sestavine: kofein, liste čajevca, ginko,...katerih bistvena lastnost je pospešena cirkulacija in posledično odvajanje odvečne tekočine iz kritičnih predelov.

Tako je.
Kreme od Avona pa ne poznam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem