cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krci pri nedonosenckih

clock-img

04.06.2005, 13:50

clock-img

dory

pencil-img

8852

Zanima me sledece...nekje sem zasledila,da so nedonosencki precej bolj podvrzeni krcem kot normalno donoseni...zdej me pa zanima kako je bilo pri vas? Pri nas je bilo prvo trimesecnje res grozno,kar se tega tice...

lp :rozica:

clock-img

04.06.2005, 13:52

clock-img

Anonimen

Rojeni v 29. tednu in ne morem reči, da smo imeli pretirane krče (edino ko sem se enkrat najedla čebulnega preliva na naši prekmurski specialiteti).

Se jih skoraj nič več ne spomnim. Smo pa uporabljali Lefaxin, če so bili.

Mislim, da smo jo ekrat nosili ponoči, ko je imela krče, drugače pa otrok po vzorcu. Moram potrkati na les.

BOjana

clock-img

04.06.2005, 16:53

clock-img

k1

pencil-img

1649

pri nas tudi ni bilo neke sile, na začetku sem ji dajala kuminov in janežev čaj, sedaj še malo vetrovne kapljice koroških lekarn, ampak se je zadeva kar umirila. pa hipov komarčkov čaj - grejo vetrovi lepo ven.....mmmmmmm-....... :sloncek::sloncek:

clock-img

04.06.2005, 20:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.06.2005, 21:03

clock-img

anne

pencil-img

64

Pri nas tudi ni bilo panike. Niti ene noči se nismo prenosili.

Sicer je imel nekoliko krčov, ampak ni bilo hudo - max. 1 uro. Lefaxin in Sab simplex pomagata.

clock-img

04.06.2005, 22:01

clock-img

k1

pencil-img

1649

o anne - še migate???? te nikjer ne zasledim!

lp! :sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

05.06.2005, 12:01

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Evo čist sveže informacije :)- :

z mojo malo Leo sva skupaj en teden in nisem opazila, da bi imela krče. So bili pa že na intenzivni otročki z močnimi krčki ... vsi fantki. Tako da mislim, da ni pri nedonošenčkih nič kaj drugače kot pri donošenih :duda: . Fantki so pač večji občutljivčki kar se tega tiče. Smo tudi mi Jana tri mesece po rokah nosli. :( Sicer je hudo, ampak se tudi to kmalu pozabi.

Uživajte s svojimi sončki pa lep dan vsem :rozica::rozica::rozica:

Jerneja

clock-img

05.06.2005, 14:36

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Zdravniki pravijo, da je pri otroku do 3 ali 4 mesecev pač obdobje, ko se lahko pojavijo krčki in morajo to obdobje prerast in tud krči minejo.

Moj Nejc je mel mal težav, sam je res prerasel. Dajala sem mu pa od Sab simplexa, kuminih kapljic do milikona....sam mislim, da mu ni prav nič pomagalo. Ja, veste kaj je pomagalo,pa ne smejat al pa čudnno gledat, da je puknil oz. prdnil. To je bilo edino zdravilo.:):):):):):sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

05.06.2005, 16:28

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ja pr nas je blo prvih 7 tednov res zelo zelo mucnih...pol sva dobila lefaxin,ki je stanje ublazil...cisto ok je blo res po treh mesecih...

clock-img

24.06.2005, 11:58

clock-img

alpog

pencil-img

480

Rojeni v 34. tednu. Krčili smo se skoraj 18 mesecev, čeprav mislim, da to sploh ni pravilo. Uporabljali smo kapljice sap-simplex. Ful pomaga!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem