cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kranjska gora

clock-img

17.08.2012, 09:35

clock-img

cebela2

pencil-img

241

v septembru gremo v KG. . . kam bi se lahko šli potepat z 3letnico. . Zelenci, Planica . .. ?

Hvala za predloge

clock-img

17.08.2012, 10:10

clock-img

Anonimen

lahko greste na sprehod do koce pri Krnici, se zapeljete do Mojstrane in si pogledate slovenski planinski muzej (http://www.planinskimuzej.si/)potem pa sprehodite do slapa Savica. V KG je tudi Kekceva dezela, do Zelencev se iz KG lahko odpravite s kolesi po lepi kolesarski poti, ce imate veselje do kolesarjenja in 3 letnico lahko date v stolcek na kolo je zelo lepa pot do Belopeskih jezer v It. Men je tudi vedno lustno se malo sprehodit v Gozd Martuljku, ob reki, se kamencki mecejo vanjo :) in vse to pod stenami Spika..tko za en izi popoldan, lahko si pa piknik tam naredite. Tudi do sem je speljana kolesarska pot.

clock-img

20.08.2012, 10:11

clock-img

cebela2

pencil-img

241

hvala user posted image

clock-img

20.08.2012, 14:35

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Slap Peričnik, Kekčeva dežela

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

20.08.2012, 14:43

clock-img

Anonimen

joj joj jst pa zadnje case pisem same traparije, se prav pozna, da sem preobremenjena...cebela2 v Mojstrani je slap Pericnik, slap Savica je seveda v Bohinju...do tja se iz KG malo tezko sprehodite, sploh pa ne s triletnico user posted image Da ne bom koga poslala na kaksno preobilno romanje user posted image

p.s. Se dobro, da mamo soncek33, ki jasno in jedrnato povzame bistvo user posted image

clock-img

21.08.2012, 10:52

clock-img

cebela2

pencil-img

241

user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2012, 12:37

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

bibasiba a veš, da sploh nisem pogruntala, da KG in Savica ne gresta skupaj :) Meni se je prav fajn ideja zdela. IN itak je izlet do Bohinja, če si na Giorenjskem pač obvezen.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem