cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krč v spodnjem delu trebuha oz. otrdevanje trebuha

clock-img

02.07.2004, 10:30

clock-img

Karina&Laura

pencil-img

83

Zdravo,
o tem je bilo gotovo že kaj rečenega, vendar mene še kar skrbi.
Ne samo da mi otrdeva trebuh, poleg tega se mi pojavi kot en krč ki boli, prav čuti se kako vleče mišico skupaj, kak dan nikoli kak dan oz. noč pa večkrat, otrdeva pa mi vsak dan. Ne vem kje je tista meja na katero bi morala biti pozorna, da ne bi bilo kaj narobe. Sem v 30. tednu. Vem da ko se enkrt to pojavlja redno na vsake toliko časa potem je nujno treba iti do zdravnika, kaj pa prej?

Prosim za vaša mnenja.

LP

clock-img

02.07.2004, 13:09

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Ce traja krc (otrdevanje) najmanj 40 sekund in se pojavlja redno na 10 minut, najmanj eno uro, potem v porodnisnico, sicer pa ni panike. Ce te pri otrdevanju tisci navzdol pa lahko pomeni, da se ti mehca mat. vrat. Otrdevanje je sicer cisto normalno. Lahko pa si kupis Magnesol in popijes tri na dan, kar naj bi malo omililo otrdevanje. Tudi meni ze dolgo otrdeva trebuh, pa sem se cist zaprta.

LP jagoda (36 tednov)

clock-img

10.07.2004, 15:30

clock-img

ana1

pencil-img

153

To se dogaja tudi meni. Na zadnem pregledu, mi je ginekolog rekle, da je to normalno in da se s tem maternica pripravlja na krčenje oz. iztisk ploda. Če pa se začnej o pojavljati na 10 min je to že oblika popadkov in znak, da se je treba odparaviti na pot...

lp, :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem