cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kozmetika uporabnost

clock-img

22.08.2010, 09:17

clock-img

PalomaNera

pencil-img

6

Koliko časa se ličite z ličili, ki imajo čas uporabnosti 1 ali 2 leti? Jih po preteklem roku uporabnosti zavržete ali mirno uporabljate naprej - če da, kakao dolgo?

clock-img

22.08.2010, 20:19

clock-img

smeška83

pencil-img

282

Jaz jih porabim že prejuser posted image bi jih pa drugače odvrgla po preteku roka uporabnostiuser posted image

clock-img

22.08.2010, 21:36

clock-img

ona

pencil-img

3685

IZVIRNO SPOROČILO: smeška83

Jaz jih porabim že prejuser posted image bi jih pa drugače odvrgla po preteku roka uporabnostiuser posted image

ker npr. pri maskari,če je potečen roke,pečejo oči ko strelauser posted image
kreme pa itak začnejo smrdet

clock-img

23.08.2010, 10:46

clock-img

zvezdan

pencil-img

664

jaz jih načeloma porabim pred pretekom roka...vsaj upam, ker nikoli ne pogledam datumauser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

clock-img

23.08.2010, 10:50

clock-img

ajsek

pencil-img

475

Maskaro menjam vsaj na pol leta, ker se itak posuši in je neuporabna. Senčila uporabljam dlje, verjetno čez rok uporabe. Druge dekorativne kozmetike pa sploh nimam. user posted image

clock-img

23.08.2010, 11:30

clock-img

emma83

pencil-img

635

Maskaro menjam na 3 mesece ali pa še prej, puder itak porabim pred potekom roka uporabe, za ostale stvari pa 1x na leto naredim čistko in pretečen stvari fliknem v smeti.

clock-img

11.09.2010, 21:03

clock-img

nacirema

pencil-img

17

Vsak izdelek ima na embalaži znakec, ki pove koliko časa je po odprtju uporaben. Sama drgač ne gledam ravno na rok. Pri kozmetiki se mi zdi, da itak začne izdelek smrdet...user posted image  user posted image

clock-img

11.09.2010, 21:07

clock-img

Anonimen

Tisto malo kar uporabljam - porabim prej kot v enem letu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem