cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kozmetika kot darilo v PO?

clock-img

31.08.2009, 18:01

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Tiste, ki ste rodile pred kratkim v PO...

Mi je dons rekla ena kolegica ,ki je rodila lansko leto da mi ni treba kupovati nevem koliko kozmetike,ker jo tko dobim nekaj tm kot darilo.Koliko je tega res?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 2.9.2009 19:41:56 >

clock-img

31.08.2009, 18:11

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz sem rodila lani novembra, nisem dobila nobene kozmetike. Dobila sem le nekaj vzorčkov za otroka

clock-img

31.08.2009, 18:37

clock-img

piule

pencil-img

177

rodila letos januarja,dobila sem vzorčke otroških kremc,šamponov,tekoče milo,intimni robčki in še par malenkosti,ma saj za tiste par dni kaj pa potrebuješ več????komot prideš skoz sam z vzorčki

clock-img

01.09.2009, 11:04

clock-img

verona

pencil-img

12

Pozdravljene,
Torej ko sam ja rodila v Beogradu sam dobila celu kolekciju nivea sa ruzakom.
Bilo je svega od krema do šampona.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.09.2009, 11:09

clock-img

kasso

pencil-img

4503

v PO dobiš vzorce in še to mogoče ne vse, če kateri dolgi prsti kaj poberejo iz paketov.

clock-img

04.09.2009, 11:37

clock-img

Žaži

pencil-img

1195

Ja, dobi se ena škatla z darili, noter so reklame, pa kar nekaj vzorčkov kremic in šamponov, en lonček, steklenička, slinček in podobno.

clock-img

05.09.2009, 20:20

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

ok hvala vsem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem