Pozna katera? Kaj uporabljate? Kupila sem si njihovo maskaro in sencilo za oci. Menda so kvalitetne zadeve..
20.02.2007, 21:17
Anonimen
Še nikoli slišala. Kje si jo pa kupila? Koliko je bila maskara? Poročaj, kako boš zadovoljna.
20.02.2007, 21:27
Seven*
6206
Kupila sem jo v Limoniju. Zadeva bi naj bila na nivoju Colistar, Dior in podobne kozmetike. Maskara je stala 4 tisoc bivsih tolarjev. Do sedaj nisem bila zadovoljna se z nobeno, na Max Factor sem pa alergicna.. Bomo videli jutri..
20.02.2007, 21:30
petja
998
Kozmetika Kanebo je ful kvalitetna, jaz bi rekla, da je v istem razredu kot Dior, Lancaster, Lancome ... Vem, da ful hvalijo Kanebov korektor (pravijo, da je primerljiv s korektorjem YSL, ki ga mnogi navajajo za najboljši korektor), pa Kanebove izdelke za nego telesa.
Tako da ... super izbira Seven!
Zdej pa nehi zapravlat!
20.02.2007, 21:39
Seven*
6206
Petja, se mi je zdelo, da moram tebe prasat. Ma so bile punce ful prijazne in so mi dale se kup nekih testerjev od Kanebota za ciscenje koze, pa neke emulzije za ekstra hidratacijo.. Prodajalke so mi same svetovale to maskaro in sencilo, ceprav imajo dost drazjih zadev. Bomo vidli.. A korektor da je dober?! (dost za ta mesec)
20.02.2007, 23:52
Moyca_
4144
nikol čula
20.02.2007, 23:52
Moyca_
4144
IZVIRNO SPOROČILO: Seven
Kupila sem jo v Limoniju. Zadeva bi naj bila na nivoju Colistar, Dior in podobne kozmetike. Maskara je stala 4 tisoc bivsih tolarjev. Do sedaj nisem bila zadovoljna se z nobeno, na Max Factor sem pa alergicna.. Bomo videli jutri..
Seven nehaj zapravljat
21.02.2007, 09:08
Moyca_
4144
Seven sem se spomnila ko sem bila že v postelji da sem že dostikrat slišala za to kozmetiko Zgleda da me spomin že počasi zapušča
21.02.2007, 09:09
petja
998
IZVIRNO SPOROČILO: Seven A korektor da je dober?!
Enkrat sem v eni tuji modni reviji (po moje, da je bila Elle), brala primerjavo med korektorji - so sodelavke revije testirale cca 7 najboljših korektorjev, testirale so cel mesec ... in zmagal je Kanebov korektor.