cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kotno korito

clock-img

28.06.2006, 20:48

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ima kdo? Izkusnje? user posted image

Gospa sem.

clock-img

28.06.2006, 21:07

clock-img

Anonimen

moja mami..lijak k lijak

clock-img

28.06.2006, 21:50

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

Mi ga imamo, pa ga v novi kuhinji ne bom več imela. Nekako se ne počutim dobro. Mogoče, ker sem bila prej (pri mami) navajena na več prostora ne vem. Izgleda pa lepo.... sam kaj ti to pomaga. Zdaj bom v kot dala kotno mikrovalovko...

Lp, Mateja

clock-img

28.06.2006, 21:54

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Kaj te je pa motilo? A da je premajhno? Meni edino to pusca dvome..

Gospa sem.

clock-img

28.06.2006, 23:30

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

joj zdej sem pa tud jaz v dvomih. Namreč v hiški imamo vse pripravljeno za kotno korito, samo dokler ni pogibsano se še da kopat.user posted image user posted image

mateja tud mene zanima kaj te je motilo??????

clock-img

29.06.2006, 00:06

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Mi ga imamo in mi je super! user posted image  Ne vem, kaj druge moti. user posted image  Res je eno korito bolj majhno, ampak saj je drugo normalno veliko. No, mi imamo pomivalni in mi glih ni treba pomivati na roke, čeprav se komot tudi "peš" pomije. Pa še pult imamo na obeh straneh, tako da je ogromno prostora okrog.
Midva sva najprej hotela kotni šporget (steklokeramična + pečica), pa je preveč prostora šlo v nič in sva se potem odločila za korito. Spodaj v omari je pa itak ogromno prostora za koš, čistila, krpe ...
Torej - ne zamenjam! user posted image

clock-img

29.06.2006, 00:52

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

No sem slikala in dala v album. Sam glih pospravlala pa nisem.user posted image

Sem desničarka in mi malo korito na levi služi samo kot odlagalno korito. Ni mi na roko in pika. Sploh ga ne morem uporabljati. Še posebno sedaj ko sem user posted image imam absolutno premalo prostorauser posted image . Do kruha (modra posoda) zelo težko pridem.

No in ker malega korita ne uporabljam, se ta dostikrat zamaši. Pa ne mečem vse živo noter, sam enostavno butne od tavelikega tja in se nabira v tamalem odtoku. Pol pa smrdi....user posted image in je treba to čistit.....

Ne vem ne znam vam kaj bolj konkretno odgovorit. Jaz osebno se ga v 4 letih nisem mogla navaditi. Takrat, ko sva opremljala to stanovanje nisem imela kaj dosti izkušenj.

Same boste mogle precenit, to je samo moje mnenje!!!! Še najbolj boste občutile na lastni koži. Veliko užitkov pri opremljanju.

Lp, Mateja

clock-img

29.06.2006, 07:20

clock-img

Mana

pencil-img

194

No še moje mnenje, ki pa je po 10 letih uporabe še vedno pozitiven. Če bi ga še enkrat dajala bi ga spet. user posted image

clock-img

29.06.2006, 09:05

clock-img

asso

pencil-img

3700

Jaz imam pa kotni štedilnik in sem prezadovoljna z njim...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

29.06.2006, 09:22

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

V kotnem koritu je čist zadost placa. Sej menda ne načrtuješ nove kuhinje brez pomivalca.

clock-img

29.06.2006, 20:28

clock-img

k1

pencil-img

1649

tudi mi bomo meli v enem kotu pomivalno v drugem pa steklokeramično

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem