cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koper - katera OŠ?

clock-img

01.02.2010, 14:14

clock-img

borci

pencil-img

106

Danes smo dobili vabilo za vpis v 1.r in to iz OŠ KOper, s tem da smo iz Olma. Kolikor vem, večina otrok iz Olma hodi na Dušana Bordona  v Semedelo in ne v Koper, čeprav sem na spletni strani DUšana Bordona brala, da naše ulice spadajo v skupni šolski okoliš in so se letos očitno odločli, da bodo na OŠ Koper. Jaz sicer nisem iz Kopra, ampak moj (živimo na istem naslovu, kjer je živel on vedno) in so vedno d tu hodili na Bordona. Ta nam je bližje, mislim da je tudi malo manjša in skoraj vsi starši ,ki so v Olmu bi jih vpisali na Bordona.
Zanimajo me vaše izkušnje, kaj je boljše. Bolj se nagibamo k Bordonu, zato pa tudi sprašujem.

clock-img

01.02.2010, 14:22

clock-img

silvy

pencil-img

174

Vpiši na Bordona. Manjša masa otrok, bolj blizu, šola kar v redu...
Delam v šolstvu. Če bi imela za izbirat, bi izbrala Bordona.

clock-img

06.02.2010, 18:50

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ali imajo učenci na tej šoli tudi toliko domačih nalog, kot je ena prej pisala?Me je prav malo strah kako bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem