cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kopalnica elementi

clock-img

12.02.2010, 13:58

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

Živjo!

obnavljamo kopalnico in iščem kakšne ugodne elemente za kopalnico. Ker bo to kasneje otroška kopalnica ne bi rada cenovno previsokega razreda ampak nekaj ugodnega.
Kam se naj obrnem? Kamor pogledam me pridejo trije elementi 1000 eur kar se mi zdi precej za umivalnik z omarico in ogledalom z lučko ter eno visečo omarico!?

hvala za odgovore.. 

clock-img

12.02.2010, 14:03

clock-img

Angel_Tian

pencil-img

1114

Lahko pogledaš v MB v Bauhaus ali Baumax, Obi tudi ima poceni kombinacije... Verjetno bi se tudi v Merkurju kaj našlo.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

clock-img

12.02.2010, 21:08

clock-img

melanija

pencil-img

934

Jaz sem pred novim letom, kupila v Merkurju omarico z umivalnikom, ogledalo in visoko omaro in sem dala 400 EUR vse od Kolpa san. Cenovno skoraj naugodnejša stvar kar sem jo našla, edino v Obi nisem bila.
Imajo pa v Mercator tehniki akcijo od Gorenje kopalniško pohištvo Aqua te pa pride tam okoli 300 EUR - odvisno katere elemente vzameš. Poglej si njihov letak na internetu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem