cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kopalke za močnejše postave

clock-img

13.06.2015, 10:56

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Zanima me kje kupujeta kopalke za močnejše postave (42-44). Sem bila v H&M pa imajo v glavnem vse pobrano, pa tudi neke hude izbire ni.
Rada bi namreč zgornji del na naramnice (ne okoli vrata) in klasičen spoden del hlačk (ne na štrikce in ne boksarke)....pač primerno za nas baročne postave.

Čez 14 dni grem že na morje in nimam več niti volje, niti idej kam naj še grem :( :( :(

clock-img

13.06.2015, 13:27

clock-img

kokosh

pencil-img

524

Nkd, kik za poceni (do 20€). Lisca, triumph, anita za drazje. V nkd imajo modele do 46D.

clock-img

14.06.2015, 17:20

clock-img

mini86

pencil-img

6050

js sm ful hude kupila v mani

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

14.06.2015, 18:49

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

nancy, ker res držijo elpo prsi in ker trajajo 3-4 sezone

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

15.06.2015, 13:02

clock-img

sisi80

pencil-img

248

Tudi jaz prisegam na kopalke Nancy. Izjemno kvalitetne, tudi drage, ampak čudovite za problematične postave. Najbolje založena trgovina je kar v Naklem.

Moja fanta sta smisel mojega življenja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem