cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kopalke

clock-img

11.08.2011, 09:38

clock-img

Pia*

pencil-img

644

Evo to težavo imam že 3 leta in posledično ne najdem kopalk,ki bi mi bile prav. To se pravi spodaj bi rabila konfekcijsko številko 34/36. Zgoraj pa vsaj 38/40. Kje dobim lahko kolikor toliko modne kopalke, da lahko menjam zgornji del za večjo številkouser posted image  Ne vem učitno bom morala kupiti enodelne!

Ne želim pa izgledati,ko ena,ki rada preveč pokaže, saj pri nedrčku s konfekcijsko št. 36 lahko samo na trebuhu ležim.

Ma še katera to težavo. A pa ne bi glih dala 100€ ali več za kopalke!

clock-img

11.08.2011, 09:54

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

kolikor sem jaz iskala kopalke, sem lahko že povsod kombinirala z velikostmi, h/m, calcedonia... sploh z calcedonia kopalkami sem bila vedno zadovoljna.... 

clock-img

11.08.2011, 09:56

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Tudi v C&A sem videla, da lahko kupiš ločeno spodnji-zgordnji del kopalk.

clock-img

11.08.2011, 10:07

clock-img

t5t6

pencil-img

611

Vse kopalke v Calzedoniji (upam, da sem prav napisala) prodajajo ločeno, jaz jih vedno kupim, ker vzamem spodnji del eno št. večjo. Imajo ful lepe in zdaj na knocu sezone so dobro znižane. Poglej na netu kje so poslovalnice, več ali manj v vseh večjih trgovskih centrih.

clock-img

11.08.2011, 14:12

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Nancy v Naklem ali v Emporiumu.

clock-img

11.08.2011, 15:31

clock-img

livia

pencil-img

2395

V Emporiumu lahko skombiniraš razline številke

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem