cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kontracepcijski obliž ?

clock-img

11.10.2005, 23:08

clock-img

metka

pencil-img

174

Zanima me ali je katera že poskusila? Kako se je obneslo? Ali je samoplačniški in kakšna je cena? Za nekaj se bo pač potrebno odločiti dokler se ne odločimo še za kakšnegauser posted image . Tabletke so mi odsvetovali glede na to, da se še dojivauser posted image . Zanima me vaše mnenje. LP in hvala za odgovore.user posted image

clock-img

12.10.2005, 09:17

clock-img

ursk@

pencil-img

155

Jaz jih uporabljam že dobrega pol leta in moram ti povedat, da so super. Enkrat na teden je dan za obliž (spomni me opomnik na telefonu). Sploh ga ne čutiš. Stanejo pa 2700 SIT na mesec, vendar ti mora ginekolog napisat beli recept.
Jaz jih nikoli več ne bi zamenjala za tabletke.

clock-img

12.10.2005, 11:51

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

a da je bel recept!!!!! hm????? jaz pa glih premišljujem o tej varianti - ker nikoli nisem uporabljala KT, jih bom najbrž pozabila jemat.
bo treba razmislit. kako pa deluje - ima tudi teža kaj opraviti s tem (ker sem jaz med ta bolj močnimi)???

clock-img

12.10.2005, 13:56

clock-img

ursk@

pencil-img

155

Jaz sem bila tudi bolj neredna pri jemanju tabletk, saj sem jih jedla kot bombone.
Za težo pa ti res ne vem povedat. Bom šla poiskat navodila in pregledala.
Še vedno trdim, da so obliži zakon.

clock-img

12.10.2005, 14:25

clock-img

viv_

pencil-img

9144

A tole 1x na teden napopaš nase in imaš potem en teden gor in zamenjaš a kako je to?

Kako je pa potem z menstruacijami?

Jaz bi tudi to...

Kaj pa stranjski učinki? Zmanjšan libido? Glavoboli? Tečnost?

clock-img

12.10.2005, 21:13

clock-img

Anonimen

Kako pa zgleda tuširanje s tem obližem? A se ti ne odlepi?

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 12.10.2005 21:14:17 >

clock-img

12.10.2005, 21:43

clock-img

Anonimen

Ko imaš menstruacijo, ga odlepiš, da se lahko zlije. user posted image

clock-img

12.10.2005, 22:29

clock-img

Anonimen

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

16.10.2005, 10:32

clock-img

ursk@

pencil-img

155

Ne ni tako!user posted image user posted image user posted image

V paketu so trije obliži. Pri meni poteka tako, da mi vsako sredo ob 20 mobilni telefon da znak, da je čas za obližuser posted image . Starega dam dol in novega gor, četri teden si brez obliža in takrat imaš menstruacijo. Dobim jo dva dni po zadnjem obližu.
Z obližem pa se normalno tuširam in tudi kopam, pa ne pade dol. Preverjeno!!!
Nimam pa tudi ne nobenih stranskih učinkov, nobenih glavobolov, tečnobe...

clock-img

16.10.2005, 15:00

clock-img

Anonimen

Ursk@, a pa je to samoplačniško ali dobiš na recept? Kako je pa s kilami? Ker meni so se pri jemanju kontracepcijskih kar malo naložile.

clock-img

17.10.2005, 15:00

clock-img

metka

pencil-img

174

Hvala ti uršk@. Sem se odločila, da poskusim z obližem, sem že naročena, da grem po recept.
LP 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem