cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Konstrukcija za nadstrešek-iz česa?

clock-img

10.04.2010, 14:36

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Ograje na balkonih imamo iz pocinkanega železa, v antracit barvi usklajeno z žlebovi, črtami v fasadi...
NOsilci za nadstrešek bi bili tudi v tej barvi in sem nekako imela v mislih tudi pocinkano železo, gor pa ali varnostno steklo ali nek prozoren polikarbonat (a res tako zeeelo poka pri spremembi temperatur???) ali pa....iz česa sploh bi še lahko bila konstrukcija. IN je sploh kakšna cenejša varianta od tega železa????

Dajte mi kak dober predlog, ki bo seveda enako lep in cenovno ugodnejši.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

10.04.2010, 15:23

clock-img

rija

pencil-img

15589

navadno železo. pa pobarvaš.

ker...

kdo pa ti bo cinkal tako velike koseuser posted image

...vox populi...

clock-img

10.04.2010, 15:57

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Ja, nama so že ograje cinkali in to gotove, v enem kosu-jih je ta naš kovač iz Martjanec vozil mislim ka v Graz ali nekam tja. Je pa cinkanje podražilo celo stvar konkretno. In to bi naj bilo potem kao večno, brez rje!!! Sem pa letos (po dveh letih) že na dveh mestih zasledila rjouser posted image . Naj gre vse skupaj nekam...Zdaj vidim, ka nebomo nikdar na koncu....Še nismo vsega končali, že se pojavljajo napake...
Ko nisem glih najboljšega počutja, mi še vse to dodatno počasi jemlje energijo in voljouser posted image .
Mam pa od včeraj v garaži granitogres za terasouser posted image , pa tlakovec za naše potke in obrobe gredic in grmičkov(ideja mojega moža, da bo lahko samo letel mimo z kosilnico in se ne bo rabil nič izogibat-pa mislim da nima nič črnogorske krviuser posted image ).
Tak, nekaj se vseeno dogaja!

clock-img

11.04.2010, 11:44

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

RIJA, si ti bila včerja kje z mojim možem? Ker ko sva se 101 pogovarjala o terasi, me je vprašal točno to:

user posted image user posted image user posted image

In zdaj bo res samo pobarvano!user posted image

Za gor pa še vedno ne vem, če je plastika res tako slaba??? Pa je sploh kaj cenejša od stekla????

clock-img

18.04.2010, 13:55

clock-img

dps1

pencil-img

229

mi smo dali gor polikarbonatno kritino - lani je super preživela cel kup hudih toč. upam da bo tako še naprej! sicer pa bo zavarovalnica pokrila.

clock-img

18.04.2010, 20:48

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Prozornega???? Kakšne so pa cene?
Kaj res ob spremembi temperature poka?

clock-img

18.04.2010, 23:21

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

RIJA, si ti bila včerja kje z mojim možem? Ker ko sva se 101 pogovarjala o terasi, me je vprašal točno to:

user posted image user posted image user posted image

In zdaj bo res samo pobarvano!user posted image

Za gor pa še vedno ne vem, če je plastika res tako slaba??? Pa je sploh kaj cenejša od stekla????

ne nisem bila....sem pa urejala cinkanje naših ograj na francoskih balkonihuser posted image  pa vem, da je z velikimi kosi sranjeuser posted image  in da tako velikih, kot so nosilci za konstrukcijo....no way....

...vox populi...

clock-img

18.04.2010, 23:22

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: dps1

mi smo dali gor polikarbonatno kritino - lani je super preživela cel kup hudih toč. upam da bo tako še naprej! sicer pa bo zavarovalnica pokrila.

s tem jaz mojega tolažim, ker je tudi proti tej plastikiuser posted image

...vox populi...

clock-img

19.04.2010, 11:09

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

pri nas imamo vso taogromno konstrukcijo na hiši pocinkano. cinkajo v celju tja pa pelje ta k nam je delal. in ja js bi definitivno dala pocinkat in pobarvat vse isto, kre mi ne zgleda neki da je drgač kot drugo na bajti ker zgleda vse skupaj znešeno in ja bi dala pocinkat, ker drugače bo kmalu vse rijasto.

pokrito pa še nimamo. se nagibam h kaljenemu steklu. je pa itak vse drago k svinja

clock-img

19.04.2010, 13:02

clock-img

dps1

pencil-img

229

hja tud odvisno kakšno "plastiko". so tudi tu cene fejst različne. poglejte malo pri nadstreski.com ali nekaj takega. naju je bilo bolj strah, kaj bo teža snega naredila, pa se je super obneslo to zimo.

clock-img

20.04.2010, 08:03

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

kvaliteten pplen polikarbonat, recimo debeline 8 mm dosega že skoraj take cene kot steklo

clock-img

20.04.2010, 12:35

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Lara, maš kako sliko te konstrukcije???? Prosimuser posted image !!!
Sicer pa sem rast in gradnjo tvoje hiše spremljala na blogu in ker smo istočasno gradili, dobila marsikatero idejouser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem