cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Končno je čas za sterilizacijo

clock-img

03.10.2008, 13:32

clock-img

Zanica

pencil-img

537

Odločili smo se sterilizirati našo psičko... Pravzaprav smo se odločili že 2 leti nazaj, ampak vedno smo odlašali, in pol se je gonila, pa smo odlašali, in zdaj se je spet gonila... Zadnjič ni bilo sploh hudo, ker nas je mogoče "obiskal" pred atrijem samo eden pes, zdaj je pa po cele dneve tulila in jokala, stala pred oknom, zjutraj ob 6 začne tulit naj jo ven na atrij spustimo (pa bilo je +3 stopinje, prej ni šans da bi bila v atriju na taki temperaturi)..... Da ne govorim o menstruaciji.... noče hlačke.... Tokrat pa zares gremo a operacijo. Žal mi je, ampak še hujše je če je tako zaljubljena, da ji v očeh vidim kako je boga.... Pa non stop je kakšen kuža pred atrijem dežural.

Naslednji teden bom rezervirala termin, ne vem pa koliko moram čakati da jo vse skup mine.... user posted image

clock-img

03.10.2008, 13:45

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Ah, saj bo prikrajšana, da bi mela mladičke, vendar je bolje tako. Jest mam sicer mački, ki bivata samo v stanovanju, in spomnem se, kako je eno že začelo "metat". V glavnem, zdaj je dobro.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

03.10.2008, 13:47

clock-img

Anonimen

Zakaj pa rabiš čakat da jo mineuser posted image

Jaz sm mačka dala kastrirat še preden sta v to fazo pršla.

clock-img

03.10.2008, 13:53

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Goni se lahko tudi 21 dni, v tem casu pa naj ne bi sterilizirali. Saj ti bo veterinar povedal, kdaj je ok. Mi smo jo sterilizirali en mesec po prvi gonitvi - pa je nismo hotli dozivet, sam je bila ravno v casu datuma sterilizacije user posted image

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 3.10.2008 13:54:16 >

clock-img

03.10.2008, 22:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem