cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Komisijske trgovine z vozički

clock-img

06.08.2004, 13:49

clock-img

Medvedka

pencil-img

185

Lep pozdrav vsem!

Rada bi izvedela za kakšno komisijsko trgovino v Ljubljani in okolici, kjer prodajajo rabljene vozičke. Baje je ena velika trgovina v Domžalah, pa ne vem, kje je in kako se tja pride.
Ali mi lahko katera pomaga? Prosim...

Hvala lepa za vaše odgovore.

Medvedka

clock-img

06.08.2004, 14:19

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

V Ljubljani imaš dve trgovini na Celovški, ena je pri stari cerkvi, zraven NLB, jo bodo odprli v ponedeljek, druga pa je malo pred obvoznico, imenuje pa se Smrkolin. Če greš iz centra sta obe na levi strani. Ena je tudi v Medvodah, ko greš po klancu gor v novi poslovnostanovanjski stavbi. Imenuje se Šparovček.
lp
beti1

clock-img

08.08.2004, 11:29

clock-img

Medvedka

pencil-img

185

Rada bi pogledala za kakšen kombinirani voziček - z nosilno torbo in avtosedežem. Zanima me, koliko stanejo te zadeve, ker bom šla skoraj ziher pogledati tudi vsaj v Italijo, ker so tam baje bolj poceni.
Maruša, zaenkrat se samo še zanimam za cene in pa za to, kaj se sploh pri nas da dobiti, potem se bom pa odločila, ali grem v Italijo kupiti novega ali bom pogledala za kakega rabljenega.

A nobena ne ve za tisto trgovino v Domžalah? Baje, da je kar velika...

Lepo se imejte in hvala za informacije!

Medvedka

clock-img

12.08.2004, 07:21

clock-img

ula

pencil-img

1

Ena trgovina z rabljeimi vozićki, kjer imajo kar veliko izbiro je tudi v Fužinah na Rusjanovem trgu.
LP Nana

clock-img

12.08.2004, 09:48

clock-img

Anonimen

nič več-mulc se je preselil v šiško!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem