cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kombinacija tuša in kadi

clock-img

19.04.2011, 13:01

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Ker si po vsej verjetnosti ne bova mogla naredit tuša in kadi...gledava kombinacije teh dveh skupaj.Zanima me če ima katera to doma in kako se sploh obnese.Pa še link kaj imam v mislih...

http://www.krisma.si/KRISMA_SI,,prodaja,hidromasazni_sistem,masazne_kopalne_kadi_s_tus_kabinami

clock-img

19.04.2011, 13:35

clock-img

janapan

pencil-img

823

ker imamo tudi mi dve majhni kopalnici smo se v eni zaradi majhnih otrok odločili, da damo tuš s kadjo( to je tuš normalnih dimenzij samo, da je njegova kad visoka 35 cm)  torej ni ravno to kar si dala v link....no povem pa ti, da se obnese super....čeprav smo imeli pomisleke. Večinoma uporabljamo kot tuš....otrokom pa natočimo vodo in majo cel žur....pa še bolj mirna sem ker je vse skupaj bolj majhno....pa še manj vode porabim ko se odmakajo ;))

clock-img

19.04.2011, 13:35

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Zgleda zanimivo. Mislim, da zna bit kar priročno. user posted image

clock-img

19.04.2011, 17:16

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

janapan, kje ste ta visoki tuš kupili? jaz iščem višjega, pa ga nikjer nimajo..
+ kako slikco bi rada kje odbila pa tudi nič ne najdem.. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem