cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kolikokrat previjate...

clock-img

14.09.2004, 22:21

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

...svoje mucke? Jaz jo previjem pred vsakim obrokom in vmes, če se pokaka. Odkar pa ne povijamo več široko, se previjeva, greva jest, pa vedno čutim toploto, ko se polula. Pa imam kar slabo vest, če čutim, da je mokra, jo grem spet previt. Kaj pa ve?

LP:zajcek:!

clock-img

14.09.2004, 22:26

clock-img

mamica tia

pencil-img

35

Jaz tud veckrat cutim toploto na mojih nogah,ko moja pikica sedi na meni.Se nic ni,plenica tak vse vpije,edino ko se poaka jo takoj previjem.Ko je bila se majhna sem jo tako kot ti pred obrokom,sedaj pa vidim ko pritiska,da aka.
lp tia

clock-img

15.09.2004, 07:42

clock-img

mala

pencil-img

913

jaz previjam na 2 do tri ure odvisno kok je polna plenica pa vmes če se pokaka seveda:duda:

lp:sloncek:

clock-img

15.09.2004, 09:22

clock-img

Anonimen

:)-:)-Mala Zala tako kot ti po potrbi,če se ti zdi da je za previt pa jo previj.Se boš ognila rdeči vneti ritki.Papa:)-:)-:duda::duda:

clock-img

15.09.2004, 10:27

clock-img

oblacek

pencil-img

54

Načeloma na 4 ure, če je pokakan pa takoj ko zasmrdi :)-

clock-img

16.09.2004, 10:04

clock-img

Anonimen

Meni je patronažna ob prvem obisku rekla, naj ga ponoči ne previjam. Pa sem ji rekla: Razen če je pokakan, seveda. Pa je rekla, da tudi takrat ne, drugače se bo navadil, da ga bo vedno treba takoj previti, če se bo pokakal. Kaj pa, če boste kje v avtu ali v trgovini ali kje, kjer se ne bo dalo takoj previti, je še rekla. Malo sem jo čudno gledala, ampak sem ubogala in ponoči nisem nikoli previjala. Ko je pojedel, je že spal, samo položila sem ga v posteljico (tudi kupčka nisva podirala) in je zadovoljen spal naprej. Pokakan ali ne... Nikoli ni imel rdeče ritke, niti krčev, in zelo kmalu se je navadil spati celo noč. Podnevi pa sem previjala na kakšne 3 do 4 ure.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem