cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko za božično-novoletna darila?

clock-img

31.12.2006, 13:46

clock-img

Anonimen

Koliko ste letos namenili za božično-novoletna darila? Se vam to zdi preveč? Morda premalo?

Hvala za odgovore user posted image .

clock-img

31.12.2006, 14:05

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Darila so letos v večini predstavljala obnovitev gorniške opreme - tako da so to neke vrste nujni stroški.

Lani je bil pa na vrsti bolj luksuz.

clock-img

31.12.2006, 14:30

clock-img

Anonimen

Jaz imam veliko družino. Smo štirje otroci, pa stari starši razne tete in strici...
Kar velik nas je no. Pol pa še prijatelji. Največ dam za darilo za mami vsako leto. Ker ona si nič ne privošči in ji pol jazuser posted image . Pa za sestro ki je še v šoli. Za vse ostale pa bol "simbolično" darilo. Naju je pa vse skupaj prišlo približno 80.000. Se mi zdi kar visoka cifra. Sem pa večino daril kupila že v začetku decembra, nekaj pa ta teden tako da se je strošek porazdelil na dve plačiuser posted image .

clock-img

31.12.2006, 15:00

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ehm, se opravičujem, sem bila včasih blond, pa sem obkljukala do 10tisoč, samo sem mislila na 1 darilo???? Če pa seštejem vse skupaj, vse starše in kolege pa do 50tisoč...

< Sporočilo je popravil london_paris -- 31.12.2006 15:06:06 >

clock-img

31.12.2006, 15:01

clock-img

Anonimen

Ja, jaz tudi nekje do 50.000 SIT.

clock-img

31.12.2006, 15:07

clock-img

Anonimen

Ker ona si nič ne privošči in ji pol jazuser posted image .

Lepo,lepo od tebe user posted image .

clock-img

04.01.2007, 22:36

clock-img

Anonimen

Ecola, 38 zbranih odgovorov:

Povprečni znesek, namenjen za darila ca. 30.000 sit oziroma dobrih 120 evrov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem