Jaz sem si svojo izposodila in sem dala zanemarljivo malo.
Boljše si je izposodit, saj ,,profitiraš,, 320.000,00 sit. Za ta denar si lahko kupiš čevlje, izdelaš vabila, kupiš spodnje perilo, nogavice, plačaš frizerja, kozmetičarko, pa še ti verjetno ostane.
Odvisno, kaj ti je pomembno. Jaz sem gledala na vsak tolarček, kam ga dam, pa da ne bom brezveze trošila. Pa so bili vseeno vsi zadovoljni. Hrana je bila odlična, muzika prav tako, midva sva bila vredu ( iz se angela ne da naredit, to sem itak vedela že ves čas...).
Poznam punco, ki se je ženila in je dala za poročno obleko 270.000,00 sit, pa si jo je slekla po polnoči in je oblekla drugo, prav tako neko ful drago. Pa je potem govorila okrog, da so ji vsi rekli, da je kot indijska miss. Očitno ji je bilo zelo pomembno, da zgleda kot princeska. Res je bila zelo lepa, ampak tudi jaz nisem bila grda v svoji izposojeni obleki . Pa po polnoči sem skočila v H&M gvant .
No, v bistvu je tako. Če imaš omejena sredstva, je dobro premisliti, če boš vse vrgel v obleko. Meni je bilo bolj pomembno, da bo čimprej urejen najin domek, to je meni važno.
Sicer pa, ljudje smo različni.
Kakorkoli se boš odločila, uživaj v pripravah na poroko, pa ne pozabi imeti nekaj novega, nekaj starega, nekaj izposojenega in nekaj modrega.