cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko spijejo in pojejo vaši otroci?

clock-img

30.11.2007, 17:40

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Moj pri skoraj 1letu, ne spije in poje kaj dostiuser posted image
Sva sicer ravnokar prišla iz bolnice, blato ima še vedno bolj kot ne tekoče. In me skrbi, ker spije res nekje 90,100 ml tekočine na dan + dojenje, poje pa res za eno tini mini ptičko. Pa je bil skoz med težkokategorniki, zdaj mu pa teža pada.user posted image user posted image user posted image
Kako naj mu ponudim več pijače? Flaško v večini zavrača, po šljukih pa ne naberemo ravno nevemkaj ml.

clock-img

30.11.2007, 18:44

clock-img

April

pencil-img

5459

Pri enem letu je jedel podobno kot tvoj. Poleg dojenja je spil največ 1 dcl. Pojedel pa mogoče samo kosilo in vmes še kakšen piškot.

clock-img

30.11.2007, 19:20

clock-img

Anonimen

Tavelika mi že skoz je bolj kot drobižek, pila pa tudi nikoli ni veliko. Sem bila lahko še vesela, če je spila deci na dan (čeprav nisem bila, ker se mi zdi tudi to premalo). Zdaj, ko je stara 22 mesecev in pije po flaški s slamico, spije mogoče 2 ali 3 deci na dan. Premalo... Bi tudi jaz rabila nasvet.

clock-img

30.11.2007, 19:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.11.2007, 21:47

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tvoj še ni čisto zdrav, in normalno je, da še nima apetita. Te bom vprašala čez leto dni, če še vedno tako malo je. Moja namreč po 2. letu velikokrat poje več kot njena 10 letna sestra. V vrtcu celo po 3 porcije. Sem rekla, da jo bo čez leto že razneslo user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

30.11.2007, 22:24

clock-img

eya

pencil-img

4615

Naš je tudi bolj slab jedec. Po moje poje tam nekje 100 do max 200 ml hrane na obrok, ima pa 4-5 obrokov na dan. Spije pa nekje 3/4 litra tekočine na dan.

clock-img

05.12.2007, 14:49

clock-img

naja78

pencil-img

2169

dojenje je tekočina.z dojenjem se več ne naje 12 mesečnik ampak odžeja in seveda crklja.
če pojedo veliko sadja,tudi ni panike.pri nas je bilo podobno.ne spije 2dcl na dan,s tem da se ne dojiva.
če nima težav,je to tako.

clock-img

09.12.2007, 17:30

clock-img

qwasy

pencil-img

234

Moja 1,5 letnica je imela enkrat drisko, pit pa ni hotla. Prisilit je težko, pa sem pogruntala eno varianto: vsake toliko sem ji v usta porinla kapalko (kot injekcija brez igle). Zdelo se ji je zabavno in je vsakič pogoltnila. Boljše kot nič. Kapalko sem pa dobila zraven enega sirupa ali zdravila, ne vem več. Vprašaj v lekarni, za probat je ...

clock-img

29.12.2007, 13:30

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

joj malce pozno pa vendar bo morda kateri pomagalo glede pitja. Zadnjič smo šli po kruh jaz pa sem si kupila še flašo vode z nastavkom za pitje in od takrat naprej naša enoletnica ne pije več po flaški ampak iz nastavka ali po slamci še najraje pa kar iz kozarčkauser posted image

clock-img

29.12.2007, 13:38

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

glede pitja, jaz ji vsake toliko ponudim, npr. ko se kaj igra, ko kaj poje in se mi zdi, da spije dovolj - celo flaško čaja na dan user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem