IZVIRNO SPOROČILO: Aleš*
Punce živjo,
Za vse vas imam vprašanje s katerim se zadnje tedne ubadava z ženo.
Kako dolgo sex seanso potrebujete, da dosežete orgazem?
Če rečemo, da merimo od začetka ogrevanja - recimo masaže, ali pa če gledata kak film ali kaj podobnega - pa do orgazma. Takole čez palec: a je to 10, 30 ali 60 ali 90 min. Ne, koliko vam paše. to že vem, da bo 5 ur :-), zanima naju potreben minimum.
Mojo ženo namreč zanima, če bi morala svojih minimalnih 90 min obravnavati kot težavo in jo kako reševati.
Hvala za vsak odgovor.
Glej tole si vse skup malo vrgel v isti koš. Osebno mi gledanje filma (tudi če je ta erotičen) in če partnerja sedita vsak v svojem fotelu, ne zgleda kot neka predigra oz. sex seansa. Pa lahko traja tudi 90 min.Mogoče sem staromodna, vendar zame se predigra začne takrat, ko se jaz posvetim njemu in on meni. In ne takrat, ko se oba posvetiva ekranu. In takrat, ko se predigri posvetiva po "najino", nikoli ne traja vse skupaj 90 min, da prideva do prvega orgazma. Osebno mislim, da tisti, ki tako dolgo rabi, da doseže vrhunec, ni neka super maratonec, temveč je njegova vzburjenost res sto na uro šibka.
In tudi, to, da bi mi pasalo 5 ur predigre predenj bi dosegla vrhunec...hja no, očitno sem med čudnimi. Maratonske predigre v obliki parih ur niso zame. Raje večkrat, vendar ne enkrat takoooo dolgo. In tisti, moški, ki mislite, da so vse ženske navdušene nad predigro brez konca in kraja, bi bili presenečeni, koliko ženskam gre takšno zavlačevanje na živce. Vsaj v ženskih krogih kjer se gibam in o teh zadevah premlevam jaz.
Sicer pa vsak po svoje oz. tako kot vama paše. Hudo je, če je en za quickija, spet drug pa za stil Adi Smolarja.