cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko poje vaš malček?

clock-img

24.03.2005, 14:07

clock-img

Nika27

pencil-img

45

Moj miško je star 1 mesec. Ker nisem imela dobrega mleka, sva zdaj približno 14 dni na aptamilu. Vse gre v redu, razen malo polivanja. Zanima me, koliko mu lahko dam na posamezen obrok? Glede na njegovo težo bi lahko pojedel nekje 720 ml dnevno (glede na navodila na škatli). Moj je pa zeeelooo lačen in včasih poje tudi 160 ml na obrok, drugače joka. Čaj ne pomaga. Kaj svetujete? :zmeden:

clock-img

24.03.2005, 14:13

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

Ti ga kar hrani, toliko da bo sit. Le pazi, da ti vsega ne izbruha. Otroci grejo četz neka obdobja, ko imajo večji apetit. Ni nujno, da bo vedno toliko pojedel.

Sicer pa je naš v bolnišnici pri 3. tednih (tam smo ga morali tehtati pred in po hranjenju) zmazal tudi po 150 ml. :zmeden::zmeden::zmeden: Ena kolegica se je pa hvalila, da njen pri 4. mesecih včasih tudi 150 ml poje. Kao, če je priden.

No, zdaj pri 4,5 meseca pa nimamo pregleda, ker se dojimo. Včasih pa, ko sta z atijem sama, mu da pa kar 200 ml, pa mali skoraj omedli od obilja hrane :)

clock-img

24.03.2005, 19:56

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ti mu dej tolk kot misliš da bo pojedel, ne se čist togo držat nekih meril. Naša je npr pri 3 mescih pojedla 80ml na en obrok, pač je večkrat jedla. Jaz bi mu dala tolk kot hoče, če pa se bo prehitro redil, pa vprašat pediatrinjo kako pa kaj. Otrok pa tud ne more bit lačen:zmeden2:

clock-img

25.03.2005, 17:43

clock-img

Nika27

pencil-img

45

Saj to je. Mali joka in nobena stvar ne pomaga kot samo mleček :bravo: Mi je pa mimo, da bi ga stradala. V torek imamo posvetovalnico, bomo vidli kaj bo stric doktor rekel ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem