cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko obrokov?

clock-img

24.11.2004, 10:14

clock-img

ESA

pencil-img

34

Pozdravljene!
Koliko obrokov imajo vaši 6 - 7 mesečniki? Mi imamo 3 obroke na žlico in 2 x mleko. Ker se mi ponoči pogosto zbuja, me zanima, če je to dovolj?
LP !

clock-img

24.11.2004, 10:23

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Mi imamo 3 goste in 3 dojenja.Spi pa že od rojstva celo noč.

:muca:

clock-img

24.11.2004, 10:31

clock-img

ESA

pencil-img

34

Pridna :roza:! Naj še našega :modri: nahujska, da bo spal celo noč!

clock-img

24.11.2004, 12:10

clock-img

dory

pencil-img

8852

Nas 7 mesecnik ima 4 goste obroke cez dan...za zvecer ima flaso...tudi ponoci se zbuja na tri ure...vcasih bi gospodic samo caj,vcasih pa obrok mleka...

clock-img

24.11.2004, 17:00

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Moja 6 mesečna punčka ima tri mlečne obroke (Aptamil 2) 1x sadni obrok in 1x zelenjavni. Spi celo noč, čeprav ima zvečer samo mlečni obrok.:metulj:

clock-img

25.11.2004, 20:43

clock-img

*

pencil-img

374

Iiiiii..
Midva pa se precej dojiva...

vsaki dve uri se dojiva, 1-2x dnevno sadna kašica na žličko, zvečer pa stekleničko rižeka in dojenje..in ponoči 3x dojenje...

Ja kdaj pa naj začnem z kašicami po večkrat na dan?
Zelenjava je fuč pri nama..ni šans, da mu spravim v usta..kar zaprta ima, ko vidi kašico iz zelenjave.

:zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

25.11.2004, 20:47

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

oj....vsem!!

Zara ima 2-3 goste obroke (sadje,juhice,zelenjava,mesek,...) + 2 samo mlecna (A2)...
Ponoci spi in le redko zahteva caj...
:rozica::rozica:

clock-img

29.11.2004, 21:28

clock-img

mirka

pencil-img

295

Mi imamo tri mlečna obroka in 1-2xsadje+Fruchtzwerge in 1xzeljenvna juha.
Ponoči se dojiva 2x. Zanima me a bi bilo prio teh mesecih(7 in1/2) potrebno ukinjati nočno dojenje? In kako ste to dosegle?

Bye!:rozica:

clock-img

02.12.2004, 23:12

clock-img

mnjam

pencil-img

121

Naš 7 mesečnik ima 2 gosta obroka in 2x ga dojim. Sj bi mu dala še kkšen gosti obrok čez dan, pa ni šans, da bi kj več pojedel. Še za ta dva se mučim k nora. Ponoči ga pa 2 x podojim. Mene tud zanima, kaj naj naredim, da bi ukinila nočno dojenje?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem