cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko ml-5m?

clock-img

29.09.2008, 22:03

clock-img

julči

pencil-img

340

Oj,

vem da so otroci različni a vseeno: koliko pojedo približno pri 5m? Naša je polno dojena, ampak zvečer je začela neki štrajkat- se joka in sem pomisnla da ni mogoče še lačna. Sicer pojma nimam kok poje, ker nisem še nikol merla. Ima pa 7400 g. Danes sem si pa zjutraj (imam več mleka) sčrpala 80 ml in sem ji dala zvečer po dojenju in je zmazala ko šus (od tega je blo 40 ml zgoščeno z rižkotom- je jedla po žlici- PRVIČ in vse zmazala). Me zanima kako bo s prebujanjem ponoči (zadnje dni je mela na 4 ure, prej je tudi spala že po 7-8 ur skupaj)

Naj jo čez dan večkrat pristavljam, da bo več mleka? A punca mogoče rabi že več- mnenje naše P, je da po 4 m zvečer zadnji obrok naj bi bil že rižolino ali polenta z mlekom?

Hvala

clock-img

02.10.2008, 10:03

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Naša zvečer poje 180 ml po flaški-AM. Pred tem jo malo dojim še (pred kopanju, po kopanju ko čaka na flaško) in spi od 20.30h do 7h. Bo pa 5 meseceh čez 2 dni.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)


clock-img

02.10.2008, 10:16

clock-img

julči

pencil-img

340

Hvala Taula

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem