cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko kasice?

clock-img

31.10.2004, 21:52

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Koliko kasice oz. goste hrane bi naj pojedel otrok v enem obroku? Jakob se mi namrec zbuja na 2 uri in me je strah, da je lacen. 1-2 obroka sem zamenjala z gosto hrano.

clock-img

31.10.2004, 22:38

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

poglej pod naslov; spet o količini obroka.....odgovor Baby Angel

:muca:

clock-img

31.10.2004, 22:39

clock-img

kimi

pencil-img

3836

zjutraj je najbolje zelenjavna ali sadno-zelenjavna ali sadna. Popoldne pa kakšna kašica od milupe ali pa kaj takega

clock-img

31.10.2004, 22:49

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ne maram Milupe in vsega kar smrdi po multikorporaciji. :)- Frutek je cist ok. :bravo:

clock-img

31.10.2004, 22:51

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Se mi zdi da je moja nekje pri približno 5 mesecih pa še mal pojedla v dveh obroki 1 tamal frutek...na začetku breskev pa riž al neki tazga ne vem točno kera je bila

clock-img

01.11.2004, 08:54

clock-img

Anonimen

Ko sem jaz začela uvajati gosto hrano, sploh s tem nisem nadomeščala mlečnih obrokov. Pač sem mu zraven ponudila tudi kašice, kar je hotel je pojedel, da bi se pa pretirano s tem najedel, na to se pa nisem preveč zanesla. Mleka sem mu ponudila toliko kot prej in ga je toliko tudi popil. Poskusi.

clock-img

01.11.2004, 10:40

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Hm...se ne spominjam več točno. Mislim, da sem mu po gosti hrani še vedno ponujala dojenje, če bi slučajno še bil lačen. Ampak ponavadi ni bil. Je pa pojedel za količino male Hipp kašice. Ponavadi sem mu dajala od oke, ker sem mu raje sama pasirala sadje in zelenjavo.

Ampak, če se spomniš, ko sem še pred enim mesecem govorila, da se David doji zraven goste hrane še isto, kot če ne bi jedel goste hrane.:)- Zdaj je pa dooosti zmanjšal dojenje(zvečer, zjutraj in 1-2x čez dan).

Več pa bom napisala pod temo "končno spanje?" ;) Ampak ko se mi bo dalo.:hudicek::)-

Pa-pa:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem