IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa
me prav malo briga koliko jih doji in ne. Dejstvo je da že skoraj vsak P svetuje mami naj da am,ko mama potoži da otrok ne spi,da se večkrat zbuja ipd.A na žalost je to vse normalno. če greš gledat po forumih že vsaka druga piše da ima premalo mleka ali da ga nima,ker ima mehke dojke,ker otrok joka,ker otrok se večkrat zbuja in hoče sesati na 1 uro ipd
Ne vem iz katere P so ti tvoji podatki...sicer je res da sem rodila pred 5.leti, ampak moj sin je prvo kot prvo bil v porodnišnici prve 4 dni na AM dokler nisem dobila svojega in ko ga sem bi ga po mnenju sestre morala imeti nonstop priklopljenega. Ko ga je videla z dudo je začela vreščat, naj ga dam raje na prsi.
In ja tudi mi smo se dojili samo 3 tedne, ker je otrok bil lačen in ker mi je recimo pri 3.tednih zjutraj uspelo načrpati cele 20ml (sem takoj vedela, kdaj je dojka prazna). Ja seveda bi rekle ene, je treba vztrajat, še vseeno pa je bolj pomembno to, da je otrok sit, kot pa dojenje.
vsaka mama ne ve kaj je za otroka najboljše-te popravljam. Ker kot prvo mame niso podučene kako in kaj določene stvari potekajo ,kaj je treba ....
mama dela to kar MISLi da je dobro
Oprosti, ampak to je pa največja glupost, kaj sem jo prebrala
Natasarobi, da pa še odgovorim na tvoje vprašanje...poznam samo eno mamico, ki ni dojila (isto zaprisegala na dojenje, ko pa je na prvem sistematskem dojenčica imela 500g manj kot ob porodu, pa je videla, da le ni pametno vztrajat) drugače pa so dojile čisto vse kolegice, znanke, sodelavke, v glavnem vse mamica kar jih osebno poznam. Pomoje je bolj kot ne IN, da mamica doji.