cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko je moznosti za dvojcke

clock-img

10.11.2007, 19:37

clock-img

jakoLUlana

pencil-img

268

ce nimas problemov z zanositvijo in ne jemljes nobenih tablet
in
ce jih ni v druzini
??

clock-img

10.11.2007, 22:04

clock-img

saša80

pencil-img

452

mislim, da je zelo malo možnosti, ampak možnosti pa vedno obstajajo ..

če si jih želiš ti jih privoščim iz vsega srca

lp

clock-img

14.11.2007, 16:36

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Pri meni je vse zgoraj opisano (nisem imela težav, nobenih tabletk, ni v družini) in jih imam. Prva nosečnost, naravno spočeta.

Pravijo še, da je večja verjetnost, če si višje rasti, starejša in če ni prva nosešnost. Jaz nič od tega nisem, pa vseeno user posted image user posted image .

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

15.11.2007, 08:48

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Nimam problemov z zanositvijo,jih nimava v družini,jedla sem kontracepcijske tablete,po prenehanju jemanja drugi mesec zanosla.Je pa bla to moja tretja user posted image , sem med starejšimi(kmalu bom 33)...Med drugim sem zasledila,da bi naj vplivala na user posted image user posted image starost in  mnogorodnost?!

clock-img

16.11.2007, 13:53

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz sem bila user posted image  z user posted image user posted image , pred mano je bila tudi moja mama noseča z dvema. Obema je en odmrl konec 8 tedna.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

22.11.2007, 16:21

clock-img

rokapi

pencil-img

168

Če si stara čez 30, je možnost precej večja. Če si jemala kontracepcijsek teblete ali Klomifen tudi. Potem je pa še možnost, da se "zgodi" po naključju....

clock-img

22.11.2007, 20:24

clock-img

pinki*

pencil-img

27

jaz tudi upam na user posted image user posted image . so pa v družini. babica je ena izmed para dvojčic in oče ima brata dvojčka. upam da drži, da ,,so dvojčki v družini.''. 

clock-img

23.11.2007, 13:27

clock-img

sasa78

pencil-img

1009

ojoj, kaj pa sledi temu?

moja mami dvojajčna dvojčica, po moževi strani isto. Pa imava 2 prelepa sončka (vsakič po enega), sedaj sva se odločila za 3 user posted image . Sem prvi mesec brez KT in bom stara 30. Je varianta za user posted image user posted image ? Če to zve moj bom oplela user posted image user posted image user posted image user posted image . ZEZAM

LP

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

clock-img

14.12.2007, 09:56

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

afaik so dvojčki v družini pomembni samo, ko govorimo o dvojajčnih dvojčkih (to je odvisno od matere - 2 jajčeca). enojajčni pa so naključje - zakaj se celica, ko se prvič deli na 2 dela potem v 2 delih posebej naprej razvija, še ne vejo (kako in kaj in zakaj do tega pride - kaj je vzrok).
tko da maš lepe šanse za enojajčne po moje - tko kot ostale mamice user posted image
mi mamo dvojčke v širši družini, samo tud to ni ziher, da jih bom jaz mela. bi mi blo pa fino, da bi naslednjič mela dvojčke user posted image

clock-img

26.12.2007, 11:26

clock-img

dodi

pencil-img

1176

IMAMO JIH V DALJNEM SORODSTVU,JAZ PA SEM JIH ZANOSILA KAR ŠTIRIKRAT,TRIKRAT SEM JIH DO ROKA DONOSILA,V PREDZADNJI NOSEČNOSTI PA MI JE EN ODMRL,KER STA IMELA SKUPNI POVEZAVO...TAKO DA NIČ NAS NE SME PRESENETITI

LEPO SE IMEJTE,DODI

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem