cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko Donata na dan?

clock-img

18.04.2006, 10:17

clock-img

Reja

pencil-img

545

Pozdravljene!

Zanima me, ali obstajajo kakšne priporočljive vrednosti, koliko donata na dan naj bi nisečnice popile? Zanima me predvsem zgornja meja, če slučajno obstaja.

Jaz ga popijem okoli pol litra na danuser posted image

clock-img

18.04.2006, 10:47

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Reja,

mislim, da je to čist ok. Se mi zdi, da sem v čakalnici pri G prebrala, da je priporočljivo do ene tri kozarce po dva deci na dan. Ampak so neke razpredelnice, kako ga piti pri različnih stanjih.
Jaz grem s flašo kar v posteljo user posted image  Ok, pretiravam, res pa je, da sem, ko je bilo najbolj hudo ( zdaj je že boljše, ker se je user posted image  spustil in me ne stiska več toliko) , imela flašo kar zraven postelje in ko me je začelo kaj drezat, sem hitro nardila požirek, pa je blo. Da se ga ne boš navadla user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

18.04.2006, 11:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.04.2006, 11:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.04.2006, 12:16

clock-img

Reja

pencil-img

545

Obema hvala.user posted image

Ne morem verjet, da kakšno stvar delam nezavedno "po reglcih".

Barbs, saj res, kaj pa, če se ga navadimuser posted image . Čisto resno: včasih, ko sem videvala s steklenicami Donata samo stare mame, sem bila prepričana, da je to neka nagravžna zadeva...pa sploh ni!

clock-img

22.04.2006, 16:51

clock-img

Anonimen

meni pa ta Donat sploh ne paše....mislim, kot bi pila liter železa....sem pa našla ene magnezijeve vitaminske tablete ( še z ostalimi vitamini ) in ta nagravžen okus kar mine....pa še zares deluje, mislim prebava se je izboljšala...tko da priproročam !!!

clock-img

01.05.2006, 21:49

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem ga spila eno tamalo flaško(0,5l)na dan.Več,ga nisem mogla spravit vase...

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

03.06.2006, 10:56

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Jaz ga spijem okoli 8 dcl na dan, ker sem bolj zaprta. Ko pa grem par dni redno na wc, ga pa par dni ne pijem in potem spet 3 dni in dva dni ne pa imam nekaj časa redno prebavo.

clock-img

05.06.2006, 16:15

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Po mnenju mojega g. 4dl na dan.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

05.06.2006, 16:21

clock-img

Anonimen

300g magnezija na dan. To sta dve šumeči magnezijevi tableti, "standardnega" pakiranja.
V Donat pa ne znam preračunat, ker nimam stekleničke user posted image . Poglej na etiketo, koliko je Mg v deci Donata, pa preračunaj.

clock-img

06.06.2006, 14:26

clock-img

milla

pencil-img

116

Jaz običajno spijem zjutraj 1,5 dcl takoj, ko vstanem. Moram pa to prekiniti vsakih nekaj dni, ker sem drugače dvakrat na dan na user posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem