cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko časa po SS spet v akcijo?

clock-img

25.04.2007, 21:14

clock-img

meggie

pencil-img

83

Ojla punce,

mene pa zanima koliko časa po SS ste počakale preden ste spet pričele delat na user posted image ? Pri meni se vse normalizira, včeraj sem celo čutila, da sem imela ovulacijo, tako da user posted image  pričakujem čez 14 dni. No odločila sva se, da bova ponovno pričela po dveh normalih user posted image . Zanimajo me pa vaše izkušnje. Ste potem dlje časa rabile, da ste ponovno zanosile?

lp

clock-img

25.04.2007, 21:36

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pri meni se je zgodilo, da je plodu prenehal biti srček in po čiščenju sma počakala 2 meseca, potem pa se je spet prijelo.

clock-img

26.04.2007, 18:06

clock-img

lejca

pencil-img

961

lp..
midva kr od jutr...saj imam danes zadnji danuser posted image ....je pa to prvauser posted image po ss
bomo videli.
lejcauser posted image

clock-img

09.05.2007, 11:28

clock-img

zarjica

pencil-img

280

A je dobro če tako hitro? Jaz sem imela v soboto SS v 15. tednu, pa so mi v bolnišnici rekli, naj počakam 6 mesecev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem