cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ko ti učenec zaupa....

clock-img

30.01.2006, 14:55

clock-img

Anonimen

Učiteljice, vam je že kdaj kakšen učenec zaupal nekaj,kar ni želel, da izvejo njegovi sošolci?
Sama sem kar v nelagodni situaciji. ALi pa tudi neuser posted image  mogoče bi morala biti počaščena, da mi je učenec/učenka zaupal/a novico, ki ni ravno prijetna, je boleča, pretresljiva, žalostna....
Dolgo je nosil/a v sebi svojo bolečino, opazila sem, da se nekaj dogaja, da je raztreščen/a, pozabljiv/a, vznemirjen/a, žalosten/a...
Počasi in previdno  sem ga/jo potipala in nekaj dni nazaj mi je ponudil/a listek, na katrega je vse zapisal/a. Nisem bila šokirana, pripravljena sem bila na nekaj takšnega. Učenec/ka me je prosila, naj ne povem sošolcem.
Ponudila sem mu/ji pogovor in pomoč...kadarkoli....v obliki pogovora. In je sprejel/a. Dolgo sva se pogovarjal/li, odleglo ji je...in tudi meni....
Danes se mi je zahvalil/a in prosil/a, če se lahko še obrne name. seveda...kadarkoli...če je le možno, mu/ji bom na voljo za pogovor.

Ja, malce sem res počaščena, da je v meni našel/a tudi zaupnico. Da nisem samo učiteljica, ki jih uči. Da se z menoj lahko tudi pogovori...

clock-img

30.01.2006, 16:12

clock-img

ronja5

pencil-img

677

user posted image  zate!

clock-img

30.01.2006, 16:45

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Me veseli, da še obstajajo taki učitelji, ki so vredni zaupanja user posted image , in da mladi danes še najdejo starejšo user posted image osebo, ki ji lahko zaupajo. 

clock-img

30.01.2006, 21:44

clock-img

mamči

pencil-img

1722

user posted image , ko bi le bilo še več takih učiteljev.

clock-img

30.01.2006, 21:54

clock-img

Anonimen

In zakaj si sedaj v neprijetni situaciji? Ali se ti zdi, da bi morala kaj ukrepat?
Drugače pa, seveda, bravo za take učitelje. Kapo dol.

clock-img

31.01.2006, 08:51

clock-img

Anonimen

Punce, ne gre za kakno zlorabo ali v tem smislu....gre za neozdravljivo bolezen enega od staršev...

Hvala za spodbudo. Mi veliko pomeni.

clock-img

31.01.2006, 11:04

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Take učitelje potrebujemo v šolah user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

31.01.2006, 11:09

clock-img

Anonimen

Ojej, to pa je res dobro, da ti je povedal, obogo dete. user posted image  Lepo, da obstajajo take učiteljice, prav res. Vem, da mu boš pomagala, kakor boš najbolje znala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem