cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ko necesa ne maramo

clock-img

12.04.2005, 19:07

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Ne jem sira. Ne morem ga dol pozret, ker se mi vse dvigne.
Je to slabo za otroka, ce v nosecnosti sira sploh ne jes? Bo alergicen? Ga ne bo maral?

clock-img

12.04.2005, 19:23

clock-img

urši77

pencil-img

621

Ne verjamem, potrudi se pojesti malo več drugih mlečnih stvari. Jaz pa ne jem solate-nobene-pa na ta račun pojem več druge zelenjave in sadja:)

LP

clock-img

12.04.2005, 19:48

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

To sploh ni problem. Nadomesti ga z drugimi mlecni izdelki (kalcij-za zobke) in bo vse ok.
Ko bo pa otrocek ze s tabo, ga bos pa ponudila kot,da je to nekaj najboljsega na svetu (tudi tebi). Se mu sigurno ne bo mogel upreti:)-:)-

clock-img

12.04.2005, 20:30

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Po moje ne more bit nič narobe. Koliko stvari ne jemo, pa zato otroci niso alergeni.:zmeden2: Ti kr brez skrbi če ti ne paše pač ti ne paše a ne.

clock-img

12.04.2005, 23:29

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Jaz pa ne pijem mleka (proizvajam pa ga :)-)... Nič hudega, saj dobiš kalcij tudi z drugo hrano v telo, nič ne skrbi.

clock-img

18.04.2005, 13:05

clock-img

Leni72

pencil-img

138

Brez skrbi! Jaz ne jem mesa, pa je naša ta mala čisto zdrava. Če ne dobiš beljakovin, kalcija ali česa drugega z neko hrano, jo boš pa z drugo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem