cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Knjige PET PRIJATELJEV

clock-img

27.09.2007, 14:40

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Jaz bi pa rada kupila celotno zbirko knjig Pet prijateljev (21), pa me zanima, če jih katera ima? Hočem pa tiste stare, ne te nove z novimi platnicami.

clock-img

27.09.2007, 14:41

clock-img

Anonimen

Jaz jih imam ampak ni šans da jih prodam. So pa res fenomenalne knjige.

Upam da jih kje dobiš. Kaj pa kkšna bolha?

clock-img

27.09.2007, 14:48

clock-img

Anonimen

joj, te knjige sem itak 100x prebrala... user posted image user posted image Res, prav na pamet sem že znala, pa sem še kar brala..user posted image Pol pa vse Zveste prijatelje, potem še Skrivnosti, pol sem pa prešalatala na Baletne copatke...

Pol je bla na vrsti Victorija Holt in sem tist prebrala zihr 5x vsako knjigo - jih imamo doma.. No, pol pa še vsa ostala romantika...... user posted image user posted image user posted image

Zdej pa malo mešano..

Aja, sem čist ven iz teme padla.. Upam, da ne zamerite..user posted image

clock-img

27.09.2007, 14:59

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Biba, a si brala od Bogdana Novaka zbirko Lipa zelenela je. Mislim, da je 12 knjig. Kar požreš jih!

clock-img

27.09.2007, 17:31

clock-img

Anonimen

kjava, tole pa prvič slišim.. Kakšne knjige pa so to??user posted image

clock-img

27.09.2007, 17:51

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Not je opisano življenje ene tržaške in ene prekmurske  familije, v bistvu so to pisateljevi predniki. Začne se že v 19. stoletju, konča pa v sedanjem času, ko je pisatelj že odrasel in ima tud sam familijo.

Knjige so bolj debele, ampak so tud črke  velike, tko da so že zarad tega berljive. Poišči v knjižnci, po moje ti ne bo žal.

clock-img

27.09.2007, 19:37

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Ja imaš prav bom probala še na bolhi. Sej sem jih mela enih 10, pa sem jih "posodila" nečaku, zdaj jih pa ne dobim nazaj. Mi je pa glupo rečt, ker si jih je kar prisvojih. Bla sem pa čist zasvojena z njimi. No sedaj imam pa doma tud jaz končno Timija (8 mesecev staro BC) user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2007, 19:46

clock-img

Anonimen

3 se da kupiti tukaj

http://www.ciciklub.si/search.aspx

clock-img

12.10.2007, 09:23

clock-img

Sandrin

pencil-img

412

Predlagam ti, da obiščeš Trubarjev antikvarjat v Lj ali pa jih samo pokliči in se pozanimaj, če imajo celotno zbirko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem