cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Knjiga za prvi razred

clock-img

17.11.2008, 11:45

clock-img

zofa

pencil-img

78

Naša punčka mora v 1 razredu predstaviti eno knjigico (povedati obnovo).
Zanima me katere knjigice so predstavili vaši otroci ??
Lep dan, Zofa

clock-img

17.11.2008, 12:33

clock-img

ninini

pencil-img

356

Pri nas pa imajo za domače branje 4 knjigice in eno pesmico(beremo starši) in potem po slikicah v knjigi povejo obnovo. Mi smo že vse opravili in beremo naprej ker kdo bo zbral največ sončkov za prebrane knjige dobi na koncu priznanje in ful radi berejo.Midve sva začele s ta malimi knjigicami ki so bolj kratke zdej sva pa že tud na mal daljših ker sama tako hoče,sej otroci si pa ja zapomnejo vsebino tudi daljše knjige in sploh ni problema.

clock-img

17.11.2008, 12:45

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: zofa

Naša punčka mora v 1 razredu predstaviti eno knjigico (povedati obnovo).
Zanima me katere knjigice so predstavili vaši otroci ??
Lep dan, Zofa

Prva in edina do zdaj  je bila Zlatolaska in trije medvedi.

clock-img

17.11.2008, 13:01

clock-img

t5t6

pencil-img

611

Pri nas so morali v 1 r za bralno značko vsak mesec 2 knjigici in eno pesmico. Knjigice si vedno izberejo sami, pred šolo pride potujoča knjižnica in si izberejo kar želijo, lahko pa tudi kaj doma izberejo. Knjigica za začetek ne sme bito predolga, da jo bo lahko obnovila, res je najboljše, da si jo sama izbere saj bo na to ponosna izbrala pa bo nekaj kar jo zanima. Kakšna slikanica tam do 15 strani. 

clock-img

17.11.2008, 13:11

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Naši morajo narisati in predstaviti 4 knjige.
Mi smo predstavili knjigo Elmer ( pravljica o pisanem slonu) in knjigo Ali se ne počutiš dobro, Poldek? (pravljica o bolanem medvedku).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem