cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Knjiga "mama je moj zdravnik"

clock-img

03.06.2008, 16:35

clock-img

klarisima

pencil-img

374

Danes sem v knjigarni iskala kak zdravstveni priročnik za doma, seveda s poudarkom na otroških boleznih.
Gospa mi je omenila to knjigo vendar je razprodana user posted image Baje, da jo izdaja Prešernova založba a na njihovi internetni strani ni niti m-ja od iskane knjige user posted image .

Ali jo katera ima in kje se jo da dobiti?

Hvala

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

clock-img

04.06.2008, 14:59

clock-img

POLAND

pencil-img

97

jaz jo imam,kupila pa sem jo pri Prešernovi d.,katere član je moja mama,sem pa jo naročila pred 4leti,najbolje je da pokličeš tja pa ti bodo oni povedali.

clock-img

04.06.2008, 16:21

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

probaj tuki
https://www.juliadoria.com/default.cfm?Jezik=Sl&Kat=040104&Artikel=386

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

04.06.2008, 19:13

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

Tudi jaz jo imam kupila pa sem jo preko prešernove družbe!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

04.06.2008, 20:39

clock-img

Anonimen

A se jo splača kupiti, je ok?

clock-img

05.06.2008, 20:26

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

danes sem jo videla v knjigarni valenovak v cityparku LJ

clock-img

06.06.2008, 14:55

clock-img

klarisima

pencil-img

374

Superca, hvala user posted image user posted image user posted image

Sicer sem že dobila Veliki priročnik otroške bolezni ampak mislim, da bom tudi tole naročila user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem