No, da se jaz povem kako je pri meni...sem pacientka od Dr. Merlo v PO, po mojem mnenju najboljsi dr. na tem planetu Tko..z tezavo sem prisla do njega, ker malokdaj vodi te postopke...vecinoma jih ima cez dr. Res, za njega pa vse vemo, kako to gre, ali das denar in si takoj na vrsti ali pa cakas eno leto..
No in Merlo je pregledal mojo dokumentacijo in vse izvide, sva se odlocila da grem takoj na IVF, mi predpisal tablete Primolut, da dobim menstruacijo(je nisem mela od maja) in evo danes imam drugi dan injekcij...v sredo imam prvi UZ, da vidimo kako napredujejo folikli, in potem punkcija...cez tri dni pa transfer...prenos zarodka vame
Iskreno povedano, sem cisto zmedena, ker gre vse tako hitro, res imam ogromno sreco, da sem naletela na dr. Merlota, tko da punce, ce katera se planira iti na IVF, ji definitivno priporocam njega, aja pa se to, ampule ti da za domov, pa lahko hodis v svojo domaco ambulanto na injekcije in to pred sluzbo...vse se super izide. Sam jst se mal slabsi pocutim, ker imam se druge komplikacije z hormoni, tko da mi se kr neki vrti, pa vse me boli, tko da vecinoma samo spim..ce se da od bolecin
No tko..bodimo mocne, drzim pesti za vse nas borke...
Kisses, Kalina