cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Klomifen

clock-img

05.09.2005, 15:34

clock-img

Mateja*

pencil-img

282

Prijateljica me je prosila, da vas povprašam, kakšne izkušnje imate s tabletkami Klomifen? Zdaj jih je dobila pri ginekologi, pa pravi, da je prebrala, daimajo veliko stranskih učinkov. Kaj mislite ve, ki ste jih jedle?
Prej je jemala Dabostron, zdaj pa Klomifen.

Hvala!

clock-img

05.09.2005, 15:45

clock-img

ameli

pencil-img

871

Ja Klomifem ima kar nekaj stranskih učinkov, ni pa nujno, da te "napadejo". Tako je pri vseh tabletah.
Mene je po K najbolj mučila depresija in pa napihnjenost.
Imela pa sem tudi močno in rahlo bolečo ovulacijo.
Najtežje je bilo prenašati depresijo (solzne oči 100/h!!!!!!!!). Ampak, vse se da potrpeti.

clock-img

05.09.2005, 17:46

clock-img

DEJANA

pencil-img

81

Ja, verjetno se da res potrpet, če je želja po otročku močna. Jaz sem Klomifene jemala, pa nisem prav ničesar občutila, stranskih učinkov namreč. Sem pa zanosila kasneje, popolnoma brez vsega....

clock-img

05.09.2005, 19:04

clock-img

emaa

pencil-img

7450

jaz sem imela boleče ovulacije, pa težave z vidom, pa precej zoprna sem bila (se je opazilo)

clock-img

06.09.2005, 09:28

clock-img

Nikita

pencil-img

178

Moje izkušnje s klomifenom: zelo boleče ovulacije (tretji cikel sem se ponoči zbudila prepotena od bolečin), pa tudi glavoboli so bili dosti bolj pogosti in nadležni kot tisti navadni.

Je pa različno od posameznice do posameznice.Ene majo vse, druge nekaj tertje pa čisto nič stranskih učinkov. Ampak če ovulacijo čutiš, tako da je še znosno je to samo dober znak.

lp

clock-img

06.09.2005, 15:19

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Jaz sem pila klomifen 2 leti, zadnje leto kar 3x dozo, tko da mene so res napadli vsi mozni stranski ucinki, velika napihnjenost, porascenost po obrazu, depresije, glavoboli, bolecne v trebuhu...itd itd...groza, sploh pa ko pomislim da mi nic ni pomagalo...no ja nocem nobenga prestrasit, sam povem svoje izkusje..upam da bo vse uredu

LP, Kalina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem