cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ključavnica na prstni odtis

clock-img

05.08.2009, 12:19

clock-img

ziva1

pencil-img

455

Zanima me, če ima kdo od vas na vhodnih vratih doma nameščeno ključavnico na prstni odtis? Predvsem me zanima če ste zadovoljni in kolikšna je bila cena vključno z montažo in seveda kje ste to nabavili.

clock-img

05.08.2009, 12:22

clock-img

Anonimen

Midva sva jo nabavila pri Vovko-tu. Cena je bla cca. 450€, montiral nama jo bo električar. Je pa pogoj, da imaš v vratih nek elektronski mehanizem zapiranja ali nekaj takega.

Jo ima pa drugače naša sorodnica in je ful zadovoljna.

clock-img

05.08.2009, 12:28

clock-img

NTS

pencil-img

155

jo imajo kolegi in so ful zadovoljni, nikoli ne rabijo nositi in iskati ključev od hiše.
Naredil jim jo je električar, ne vem koliko so zanjo plačali ampak če želiš se lahko pozanim kje se jo kupili in koliko je to stalo.
So pa iz MB, prav tako električar, ki jim je to naredil.

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

clock-img

05.08.2009, 12:31

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

prijatelji jo imajo in so zelo zadovoljni..v vrtcu od tamalih jo tudi imajo in mislim, da jim je tudi super!

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

05.08.2009, 12:51

clock-img

ziva1

pencil-img

455

NTS ja, bi te prosila, da se pozanimaš in mi javiš. 

clock-img

05.08.2009, 16:25

clock-img

rija

pencil-img

15589

majo najini prijatelji in so zadovoljni, cena pa okrog 800 eur, s tem, da je on bolj elektro frikec, pa ziher ni vzel najcenejše.....

...vox populi...

clock-img

05.08.2009, 18:18

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Mi jo imamo kot zasilko, če nam kateri od otrok zapre vrata, ko skočimo v vrt. Jo je mož nabavil v Conradu, pa ni bila zelo draga (okoli 100 evrov in montiral je sam) in seveda ne dela. Torej, če pozabim ključ, sem pred vrati user posted image . Mož pa itak nima časa, da bi vse skupaj resetiral in na novo nastavil.

Moj nasvet, ne šparat pri tej ključavnici.

< Sporočilo je popravil ana b -- 5.8.2009 18:19:20 >

clock-img

06.08.2009, 08:22

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kaj pa če si izven doma poškoduješ prst ali pa celo več prstov?user posted image Vem da je ta ključavnica ful komot, ampak vseeno sem malo skeptična.

clock-img

07.08.2009, 14:22

clock-img

nbiba

pencil-img

161

midva jo imava od Linde Mpa. Kupila sva jo pred dvema letoma in je bila 450€ + 100€ montaža. Sva zelo zadovoljna. V spomin si daš prste obeh rok, tako ni problem, če si poškoduješ prst ali roko. Če pa smo odsotni za več dni pa še zaklenem z ključem- pač za boljši občutek.

clock-img

07.08.2009, 19:14

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Drugače je pa to komot stvar.

clock-img

07.08.2009, 19:19

clock-img

lucy86

pencil-img

44

mi jo imamo
je super, kupljena v conradu in je bila okrog 100 e, vendar je res pogoj da imaš mehanizem že v ključavnici.
shrane lahko do 10 prstnih odtisov tk da mislim da ni panike glede zgubljenih prstovuser posted image

clock-img

11.08.2009, 09:56

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Kaj če ostaneš brez rok? No ja, sej, kako bi potem sploh odklepal...

Mene bolj skrbi to - kaj pa ko npr. ni elektrike? Ali če se mehanizem pokvari (pri teh stvareh sem skeptična...).

Sicer pa, če je zraven variante na ključ, je men to OK. Ki ga verjetno v takih primerih pozabiš... user posted image Soseda sta kupila tisto stikalo na plosk, ni bilo drago in je men to res super.

Sem se pa smejala v soboto sosedom, ko so si v stanovanje, ker nimajo kljuke na vratih, zaklenili ključe v 4. nadstropje user posted image

clock-img

24.08.2009, 15:23

clock-img

Master

pencil-img

2

Meni se zdijo najboljše kluke na prstni odtis kjer ne rabiš nobene dodatne inštalacije ali vlačenja kablov , ker je vsa elektronika integrirana v kluki. .Delajo na baterije do 12 mesecev odvisno od uporabe , dva meseca prej pa nas opozarja da bo potrebno zamenjati baterije. Cena 500,00 EUR z montažo pa je za to kvaliteto primerna.
Več si poglejte tukaj

clock-img

24.09.2009, 21:54

clock-img

Master

pencil-img

2

Zanima me kakšne izkušnje imate z uporabo ključavni na prstni odtis?

Milan

Dom in oprema

clock-img

30.09.2009, 11:08

clock-img

dps1

pencil-img

229

a se nihče ni vprašal za kakšno zlorabo? saj gledamo tele akcijske filme, kako enostavno se da priti do prstnih odtisov?? mene ta ključavnica glede varnosti ni najbolj prepričala. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem