cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Klima je crknila

clock-img

09.07.2007, 21:38

clock-img

Anonimen

????Eno leto je stara do zdaj je delalo vse ok danes pa prižgem,da se malo ohladi in glej ga vraga ne dela.nOTRI JA ZUNAJ PA SE NE VKLOPI.kAJ BI BILO NAROBE??dA NEBI TAKOJ KLICALA SERVISERJA MOGOČE JE KAKA MALA NAPAKA.????????????

clock-img

09.07.2007, 21:48

clock-img

Anonimen

Saj jo od jutri naprej ne rabiš več, važno, da bo gretje delalo.user posted image user posted image

clock-img

09.07.2007, 21:51

clock-img

Anonimen

Ja Nežna zgleda da bo res tako in bo prej trebalo gret kot hladit.Ampak čudno,ker zadnjič,ko sem jo rabila je delala zdaj pa naenkrat ne več.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2007, 23:11

clock-img

beba76

pencil-img

2059

A ti jo je moj montiral??user posted image user posted image Samo pol bi itak delala brezhibno!user posted image

clock-img

09.07.2007, 23:21

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Verjetno ji je ravno garancija potekla, a neuser posted image

Mogoče pa morate samo filter spucat.

clock-img

10.07.2007, 08:28

clock-img

oka

pencil-img

1773

Najbolje, da pokličeš serviserja, da preveri, če je v klimi še dovolj plina. Pri nas je bila ista zgodba, še ne eno leto stara klima na začetku sezone ni hladila, ker je zaradi salabše zategnjenega ventila ušel ves plin. Če je klima brez plina, boš sama lahko ugotovila tako, da pogledaš na zunanjo enoto in če se na ventilih nabira led, potem je to to.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem