cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Klima - kaj priporočate

clock-img

23.06.2007, 00:12

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Oj

Se trenutno odločava za klimo, pa me zanima, kaj priporočate (imete) vi?
Kako močno za kakšno kvadraturo stanovanja, firma, dodatki,...
Tale vročina je prehuda in jo je treba malce omilitiuser posted image

< Sporočilo je popravil ales25 -- 23.6.2007 10:35:25 >

clock-img

23.06.2007, 09:40

clock-img

žarnica

pencil-img

706

mi imamo coolwex, hladi,greje,ionizira, pa je super. Imamo pa stanovanje veliko 68m2.

clock-img

23.06.2007, 10:42

clock-img

ales*

pencil-img

130

Nekakšno pravilo velja, da 100W pri klimi zadustuje za 1m2 prostora. To pa ne pomeni, da klima z 2400W ohladi le 24m2 stanovanja, saj je tudi s to klimo moč ohladiti celo stanovanje (vendar na račun precej višje porabe elektrike). Seveda je veliko odvisno tudi od same postavitve notranje enote v stanovanju.
Načeloma vam bo v teh dneh prav prišla vsaka klima (tudi najcenejša), glejte le na to, da jo boste redno servisirali, saj so v nasprotnem primeru lahko pravi strup za vaše zdravje.

lp

clock-img

23.06.2007, 12:38

clock-img

muška

pencil-img

3223

mi imamo pb.100 kvadratov stanovanja in imamo dve klimi (Ariston) o moči ne bi pisala, ker ne vem user posted image ; no lepo ohladita, pozimi lepo ogrejeta (vsako zimsko jutro si grejemo stanovanje), račun za elektriko pa glede na to, da nam lavfata res ogromno, ni pretirano višji

clock-img

25.06.2007, 13:20

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi imamo invertersko klimo, od Panasonica in je super. Morate pa vedeti, da raje vzemite malo močnejšo klimo kot je priporočena za vaš prostor, ker vam sicer ne bo tako dobro shladila prostor. Še posebej če ste na primer tik pod streho ali pa imate veliko oken na sončni strani,...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

25.06.2007, 20:29

clock-img

Anonimen

Mi2 imava isto kot žarnica pa je super.Nič mi ni vroče razen,ko sem zunaj.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem