cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Klarisa s tabo smo!

clock-img

21.09.2004, 07:36

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Klarisa drži se, veliko počivaj in upam, da nam boš po tej "mesarski" punkciji kot nam je poročala Neni, javila novičke o pričakovanju vsaj ene:duda: če že ne vseh treh :duda::duda::duda:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka:metulj:

clock-img

21.09.2004, 07:48

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

:angel::angel::angel::angel::angel:

naj ti pomagajo. pridno počivivaj. pa držim pestke za vsaj enega :duda:.

lp mala maja

clock-img

21.09.2004, 09:23

clock-img

Anonimen

:duda::duda::duda::angel::angel::angel::love::love::love:Se pridružujem željam!!!!!!!9nebesa9nebesa9nebesa:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

21.09.2004, 12:43

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Tudi jaz se pridružujem Anitki in stiskam vse pesti :miska::miska::miska::miska: na rokah in na nogah za :duda::duda::duda:!

Lp,
Pika74
:metulj:

clock-img

21.09.2004, 12:47

clock-img

Majči

pencil-img

176

Klarisa, tudi jaz sem z mislimi s teboj in upam, da boš kmalu srečnica, saj bi za to že bil čas.

Drži se in se nam oglasi!

Zate :rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

21.09.2004, 13:20

clock-img

klarisa

pencil-img

295

Punce, najprej hvala za vso podporo! Res ste zlate! Ravno sem izvedela, da se je od vseh 5 obdržal samo 1, kterega grem jutri iskat.Resda sem malo razočarana pa vendar vesela, da je vsaj 1.

pa pa

clock-img

21.09.2004, 16:55

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Oj Klarisa,

mi je jasno tvoje razočaranje, vendar je pomemben en sam. Ta je verjetno pravi borec, tako da držim pesti, da se bo obdržal do konca (beri nasl. 9 mesecev).

Upam, da boš čez dva tedna najsrečnejša na tem planetu. 9nebesa

LP

clock-img

21.09.2004, 18:24

clock-img

IZADORA

pencil-img

40

A vidis, eden je zmagovalec:duda:. Ta ze ve, zakaj se je obdrzal! Jutri torej postanes NOSECKA9nebesa!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

21.09.2004, 22:56

clock-img

Lučka*

pencil-img

35

Klarisa,
v mislih sem s teboj in držim pesti. Zmagovalec je vedno samo eden. Ta bo in je pravi borec ali pa borka.

Srečno

clock-img

22.09.2004, 18:30

clock-img

pika74

pencil-img

6782

:rozica:klarisa:rozica:

Mi bomo močno stiskali pesti :miska::miska::miska::miska:, da se bo tale :duda: prijel/a in ostal/a 9nebesa pri tebi!

Lp,
Pika74
:metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem