cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Klarisa?

clock-img

15.09.2004, 11:16

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Po dolgem času se ti spet malo oglašam, ker vem da si tik pred postopkom. Povej mi kdaj bodo točno potekali pomembni datumi, torej kdaj dobiš pikice in koliko??

Zasledila sem tudi, da sta se preselila v Domžale? Daj, daj malo opiši....sta kupila novo stanovanje???
Kako si kaj drugače??

Jaz sem v takšnem stresu, da pikica sigurno ne bo sedaj prišla, grem pa z možekom v petek za 4 dni na Oktoberfest, da se malo zdivjam :bravo::bravo:, če me seveda ne obišče medtem M in mi pokvari kak dan ali dva..... z zvijanjem seveda, ker jo tako in tako pričakujem.....

V paketu ti pošiljam :roza: :roza:, ti dam kar dve punčki ;)

Bambi

clock-img

15.09.2004, 11:25

clock-img

klarisa

pencil-img

295

OOO, bambika!
za sabo imam že 2 UZ, do zdaj je bilo vse ok..V nedeljo imam punkcijo, od srede naprej bom pa Mama, najbrž 3 otročkom-seveda, je še odvisno kako se bodo oplodili. Ne javljam se veliko, ker imam v službi ful gužvo ker me drug teden ni in moram še veliko postoriti. Hvala ker misliš name, pa Anitka, Koala, Tia...Pošiljam vam :rozica::rozica::rozica:!

Še sporočim kako bo šlo v nedeljo!
pa pa:sloncek:

clock-img

15.09.2004, 12:13

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Joj, Klarisa,jaz že ves čas držim pestke zate.
Tudi Neni je danes spraševala po tebi, pa ji nisem znala nič konkretnega povedati.
Od nedelje dalje bomo vsi skupaj še bolj tiščali pesti zate.
Si pa lepo napisala: "Od srede dalje bom pa Mama...."

Pozdravček in :rozica:

GoYa

clock-img

15.09.2004, 13:00

clock-img

klarisa

pencil-img

295

Goya, sory tud tebi in Neni sem mislila poslat :rozica:, sam imam takšno gužvo, da samo na hitro preletim naslove. Kako si ti, kdaj začneš? Neni pa itak uživa in prav je tko.

pa pa :rozica::rozica:

clock-img

15.09.2004, 13:16

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

He, he, nisem pisala zaradi :rozica:, ampak da ti povem, da mislimo nate in nestrpno čakamo novičke.

Pojma nimam kdaj začnem. Konec leta je tako relativno. Zame je tudi oktober, november konec leta, moj mi pa pravi naj ne upam preveč, da ne bom razočarana. Naj kar na december računam :( December mi ni všeč, ker je še daleč :((
Po oktobrski M grem k G in se dogovoriva natančneje. Sem že zdaj nestrpna.

LP

clock-img

15.09.2004, 14:59

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Draga Klarisa!

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Resnično upam in ti želim, da tokrat Mama tudi ostaneš in da tretji poskus uspe in da pridete na srečanju že v množini:)

Pa srečno :rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka:metulj:

clock-img

15.09.2004, 21:02

clock-img

tia

pencil-img

969

Klarisa!

Tudi od mene velike pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,pa naj te res :angel::angel::angel: čuvajo,ti poklonijo vsaj dve zlati :duda::duda:.Vem da boš čudovita mama,najsrečnejša mama.

Pa se vidimo na srečanju s trebuhi.:):)-:)-

LP

Tia

clock-img

15.09.2004, 22:25

clock-img

IZADORA

pencil-img

40

Klarisa,

Tudi jaz drzim :miska: zate v nedeljo.

Same pozitivne misli posiljamo k tebi, ma ima, da uspe... a kar :duda::duda::duda: ???

Naslednji teden pa porocaj o uspehih!
Iza

clock-img

16.09.2004, 07:33

clock-img

klarisa

pencil-img

295

Punce, najlepša hvala vsem! Vsekakor poročam!
Neni ima za seboj HSG ki je bil b.p., danes ob 8h ima pa laparo in držimo pesti, da bo vse ok!

pa pa

Za vse vas :rozica::angel::rozica::angel:!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem