cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje si, Cipresa?

clock-img

22.08.2005, 21:03

clock-img

lana 5

pencil-img

270

:zmeden: Punce, mene pa mal skrbi, kaj je z našo Cipreso in njenim Žigom????? Upam, da sta OK in da se doma cartajo in da zato nima časa.

P.S. Sem dodala še nekaj slikc nasega Luke.

clock-img

22.08.2005, 21:17

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

O lana sem ravno uspela najti toliko časa da se oglasim ker prej ni in ni šlo. Si morte nislit da sem imela danes cel dan ugasnen računalnik ja to naredijo naše bebike.

Z našim Žigom smo se danes zjutraj odpravili nazaj na pediatrično kliniko in po eni uri čakanja na izvide so nam povedali da je naš Žiga pridelal točno 100 trombocitov in da gre lahko domov. Naslednji teden v četrtek imamo sicer še kontrolo ampak naj bi se sedaj pa uredilo in naš Žiga je zaenkrat ZDRAV.

Danes sem se pa šele res oddahnila in hvala bogu da se je vse lepo ozteklo. Sedaj pa sledi crkljanje!!!

CIPRESA

clock-img

22.08.2005, 21:19

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Sem si še ogledala Luka - pravi frajarček, že sedaj zna pozirat za slikice.

clock-img

22.08.2005, 21:28

clock-img

lana 5

pencil-img

270

:bravo: Super, samo da sta OK!!!:bravo:

Veš, tudi jaz vedno težje najdem čas za računalnik. Sicer grem vsak dan pogledat kaj je novega, za pisanje pa mi običajno zmanjka časa.

Želim ti lepe trenutke z malim.

No, sedaj pa naj se javi še Lona 13; da "vidimo" kako sta on in Nejček.

clock-img

22.08.2005, 21:28

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

:rozica::rozica::bravo::bravo: Žiga, dobrodošel doma. :bravo::bravo::rozica::rozica:

clock-img

22.08.2005, 22:56

clock-img

tinčica

pencil-img

613

o kok sem vesela, sedaj se pa lepo stiskajta in crkljajta.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem