cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje piškoti ali bomboni iz ingverja?

clock-img

09.03.2010, 18:13

clock-img

daya

pencil-img

117

Pozdravljeni!

Zanima me kje bi se dalo dobiti ingverjeve piškote ali bombone ali kaj podobnega, saj sem slišala, da včasih pomagajo proti nosečniški slabosti?

Hvala lepa za odgovore,

Daya

clock-img

09.03.2010, 18:41

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

ja, meni to res pomaga, tudi pri prehladu ali bolečem grluuser posted image
včasih imajo v mercator centrih kandiran ingver pri sadju in zelenjavi in ga pač kupiš kolikor želiš....
meni je pa dober tudi od BI MED -a, pakiran v manjši vrečki, ponavadi ga imajo med suhim sadjem ali na oddelku z 'zdravo prehrano'...
ponavadi ga najdem v mercatorju, leclercu, intersparu
jaz si včasih naredim tudi kar sirup iz ingverja .... svež ingver olupiš, ga narežeš na kolobarje. nato ingver in (rjavi) sladkor stresem v lonček z vodo...pustim vreti cca.20 min, odcedim in nalijem v stekleno stekleničko....ko se ohladi hranim v hladilniku. nato pa ga pač po potrebi pijem po žlički ali pa si dam v toplo vodouser posted image

CARPE DIEM!

clock-img

09.03.2010, 19:03

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Garant v Mercator Šiški nekje med bio prehrano.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

10.03.2010, 06:07

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Doma si spečeš piškote, katerekoli, le dodaš ingver v prahu. Ali ap si skuhaš čajuser posted image

clock-img

10.03.2010, 08:02

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mi jih kupujemo v mercatorju (takem, malo večjem - npr. tisti v kosezah). majo vsaj 2 vrsti bonbonov. mislim, da je še nekaj kandiranega.. tam pri suhem sadju je in pri eksotični hrani so eni. mal poglej.
pa ingver lahko kupiš tudi pri sadje zelenjava in ga daš v čaj (narežeš rezince), je ful poceni. moj mož je ful munjen na ingver in on ga potem še pogloda, ko čaj popije.

clock-img

10.03.2010, 12:13

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Jaz sem to kupovala v Sanolaborju

clock-img

10.03.2010, 13:05

clock-img

daya

pencil-img

117

Hvala za odgovore, bom šla malo pogledat v Mercator.

bigmama sem šla pogledat v Sanolabor v Citiyparki lj, pa so imeli samo ingverjev čaj in nič drugega. V katerem si pa ti dobila?

Lp,

Daya

clock-img

10.03.2010, 15:44

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

IZVIRNO SPOROČILO: daya

Hvala za odgovore, bom šla malo pogledat v Mercator.

bigmama sem šla pogledat v Sanolabor v Citiyparki lj, pa so imeli samo ingverjev čaj in nič drugega. V katerem si pa ti dobila?

Lp,

Daya

Domžalah

clock-img

10.03.2010, 20:51

clock-img

moci

pencil-img

5572

dm ima kandiran ingver

clock-img

03.03.2011, 21:28

clock-img

bb83

pencil-img

2

Jaz svojo zalogo ingverjevih bonbonov in čajev kupujem v simpatični trgovinici Mama Terra v Kamniku, kjer imajo res zelo široko izbiro najrazličnejših bio izdelkov. Tudi punce, ki delajo tam, so izjemno prijazne in res poskrbijo za nosečke ;)

clock-img

09.03.2011, 10:20

clock-img

3masha

pencil-img

90

Podhod Ajdovščina v centru LJ, trgovina BonBon & Chocolate.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem