cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje narociti jogi za kosek nestandarnih mer?

clock-img

11.07.2007, 19:36

clock-img

Rozmarinka

pencil-img

466

Mene pa zanima ce ima katera kaksen koristen napotek kje narociti jogi za ovalni kosek. Rada bi kvaliteten jogi, zal zaradi koska nestandarnih mer. 

Kaj pa posteljnino za koske ? Pozna mogoce katera kaksno podjetje, kjer ti kompletek za kosek izdelajo po tvojih merah ?

Hvala vnaprej za vase nasvete !

clock-img

11.07.2007, 20:11

clock-img

manetka

pencil-img

322

Narišeš obliko koša na papir in neseš v pikapolonico, pa ti dajo nekomu naredit po meri, ena kolegica je tako rešila situacijo s svojim košem, nesla pa je v KR.

clock-img

11.07.2007, 20:14

clock-img

Anonimen

V Kranju v Stražišču delajo jogije  po meri.Jaz sem dala v košek debelo peno in je bilo dobro.

clock-img

11.07.2007, 21:18

clock-img

TheAngel

pencil-img

241

Meni so vse to v Zibelka d.o.o. naredili - pena po meri + posteljnina. Dimenzije po želji.
info@zibka.eu
www.zibka.eu

Kako lepo je biti v troje...

clock-img

20.01.2014, 14:58

clock-img

Maxi mama

pencil-img

20

Tukaj imajo pestro izbiro jogi za košek in jogi za zibko. Jz sem tukaj naročla http://www.trgovina-teddy.si/index.php/otroska-oprema/vzmetnica-lezisce pa tudi po meri mislim da se da naročiti, hm...sem že pozabla. No to je to user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem