cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje naročiti vgradno omaro?

clock-img

04.09.2012, 12:19

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

Potrebujeva vgradno omaro, kvalitetno izdelano, dobri material, narejeno hitro, normalne cene- kam naj se obrneva?

Lahko na ZS, da ne bo reklama.

clock-img

04.09.2012, 12:38

clock-img

Zora*

pencil-img

195

S katerega konca pa si, tako približno  user posted image

clock-img

04.09.2012, 12:45

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

IZVIRNO SPOROČILO: Zora*

S katerega konca pa si, tako približno  user posted image

Komendauser posted image

clock-img

04.09.2012, 13:01

clock-img

Zora*

pencil-img

195

Poslala ZS.

clock-img

04.09.2012, 14:20

clock-img

Angel_Tian

pencil-img

1114

Sem ti poslala ZS

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

clock-img

04.09.2012, 17:03

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

Hvala, punce.user posted image

Kaj pa ti standardni proizvajalci- Akron, IziMobili,...? Kakšne izkušnje?

clock-img

04.09.2012, 17:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.09.2012, 17:52

clock-img

dayya

pencil-img

203

Moje izkušnje z Izimobilom, še jaz bi lepše zrisala skico omare kot jo je takratni prodajalec, le kako naj naročim omaro nekomu, ki mi je ne zna predstavit in nato še reče da je enkrat na terenu drugič v prodajalni in kot prodajalec mi ni predstavil nič kaj bi bilo če bi mi jo naredil :( si nisem upala potem tam naročit.
Naročila sem jo pri Pohištvo po meri Alič - Škofja Loka, pridejo na dom, predstavijo zrišejo tvoje želje in povejo svoje izboljšave in evo ti omare že stoji v rekordnih treh tednih sem imela opremljene tri prostore, fenomenalno, kvaliteta na nivoju edino kar je malček dražje ampak rajš v štartu kak evro dam več da mi potem služi kot je treba.

clock-img

05.09.2012, 12:00

clock-img

t5t6

pencil-img

611

Jaz jih imam kar nekaj od Akrona, zelo sem zadovoljna, kvaliteta vrhunska in delavci, ki jih je vredno pohvalit. Pridejo na dom vzamejo mere imajo laseski meter, da na koncu vse mere štimajo. Ti svetujejo, izrišejo skico v nulo in na koncu je točno taka kot jo naročiš. Montažerji tudi, pridejo imajo vse pripomočke, dobro opremo, nič ne zapackajo vsi kosi so zaščiteni, tako, da na koncu ni nič podrsano. Bilo smo zmenjeni ob sedmih zjutraj in ob 7.00 je bil pri meni. In celo servis je super, nam je eno bremza začela škripat, sem poklicala, prišel je čez dva dni točno ob uri kot je rekel, zamenjal in odšel.

clock-img

27.12.2012, 17:21

clock-img

Cipka capka

pencil-img

4

Mis mo tudi z Akronom nadvse zadovoljni. Bili smo v Kranju in so nam super svetovali, pripeljali so kot so obljubili pa tudi montaža je bila fajn. Imamo namen naročit še kakšno omaro, ko privarčujemo še kak euro user posted image

clock-img

27.12.2012, 18:11

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Mi smo za oba fanta naročili vgradni omari pri Akronu. Zmontirali so nam jih malo pred prazniki in sta čudoviti. Pa še nek popust je bil takrat. user posted image Ko si bova rihtala še spalnico v hiši, bova tudi vzela omaro pri Akronu.

clock-img

28.12.2012, 13:36

clock-img

lajkica

pencil-img

1

Mi pa potrebujemo kakšno pametno posteljo za naša dva fanta. Sta kar precej živahna ... zato morajo bit dovolj trdne. Rabili bi pa tudi letvice za posteljo. Vsak nasvet z vašimi izkušnjami bo dobrodošel.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem