za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Pozdravljene! Pri nas se priblizuje krst in rada bi naredila vabila, sicer sem ze nekaj probavala, ampak bi si se rada pogledala kako imate to narejeno druge. Vceraj sem iskala po albumih, ker sem na postih prebrala, da imate nekatere slikice od vabil not, ampak nisem nasla. Sem tudi pod isci not vtipkala imena pa mi ni nic vrglo ven. Kaj moram narediti? Hvala za pomoc! Lp
17.04.2007, 09:56
Brisani uporabnik
5637
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
17.04.2007, 13:26
aisha_
90
Saj zato se ravno obracam na vas, ker sem ravno na tak nacin ze vceraj iskala, pa mi je isto delalo kot tebi.
19.04.2007, 09:15
Jerneja_
4043
Iskalnik slik dela tako, kot dela. Žal iskalnika ne moremo izboljšati, spremeniti, ker je to kupljena rešitev v sklopu celotnega foruma.
Najboljši nasvet vam je že dala Nalin, da se pozanimate na forumu Krst, poroka...