cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje kupujete nogavice?

clock-img

16.03.2007, 08:20

clock-img

Anonimen

Kje jih kupujete, da niso predrage, a so še vedno kvalitetne? Katere firme?

clock-img

16.03.2007, 08:21

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Vedno samo v HM. In to tiste, najbolj odbite.

clock-img

16.03.2007, 08:24

clock-img

ery

pencil-img

1675

A pa sop v hm dobre kvalitete? A za moške tudi-športne?

clock-img

16.03.2007, 08:28

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

take za vsak dan so čisto v redu, moške in ženske. če rabim kake bolj fensi (za kako priložnost) pa kupim kje drugje, kaj boljšega.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

16.03.2007, 08:40

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Nogavice v H&M so zelo nekvalitetne. Vsaj, koliko imam jaz izkušenj.
Jaz kupujem v trgovini Fabiani, če rabim kakšne bolj odštekane( kar je zelo redko). Pa pri nas v MS ima Polzela trgovino Maja, tam večinoma nabavim.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

16.03.2007, 09:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.03.2007, 09:58

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Fabiani, tud Modiana ima Ok nogavice, H&M, C&A - pač naletim na njih.
Drgače pa športne morajo biti ali salomon ali nike/adidas low cut -> pa seveda takšne, da dihajo. Jaz za športne 3 pare odštejem okoli 8€

clock-img

16.03.2007, 11:26

clock-img

Anonimen

V Fabianiju.

Najraje imam Falkejeveuser posted image

clock-img

16.03.2007, 12:05

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Nekvalitetne so tiste nogavice, ki jih je v paketu več skupaj, torej najbolj poceni varianta.

clock-img

16.03.2007, 12:27

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz sem pa zadnjič ujagala ene od Transparenze. So črne, prosojne s tankimi temnejšimi črtami (vodoravnimi), na stednih je zvezena podvezica in zadaj po sredini črno navpično črto, če si predstavljate. so huuuudddeeeee;) 

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

16.03.2007, 12:32

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

clock-img

16.03.2007, 12:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.03.2007, 16:31

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Katere firme???user posted image user posted image user posted image
Kupim na tržnici slovenskega proizvajalca, ki so najboljše user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2007, 17:03

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Magi, meni so takšne nogavice carske user posted image user posted image user posted image - ampak moraš res paziti, da je zadaj črta ravna, ker drugače zgleda user posted image

clock-img

16.03.2007, 17:22

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Večinoma kupim v Calzedoniji, h&m-u, kake Polzeline pa kr v dm-ju ali pa celo v interšaru. Ko pač vidim kakšne lepe jih kupim, pa jih imam na zalogi user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

16.03.2007, 18:22

clock-img

iva01

pencil-img

961

Jst jih kupujem v Fabianiju; od tistih bombažnih do tankih nogavičk, žab tanjših, debelejših, mrež, dokolenke pa so vse zelo kvalitetne

clock-img

16.03.2007, 18:59

clock-img

Anonimen

Čist odvisno:
HM - kratke bombažne za poleti
Polzela - najlonke vzorčaste in podobno, poletne kratke bombažne z vzorčkom
Maksimarket - odštekane najlonke
Falke - najlonke
Fabiani - najlonke
Socks, pa na Dunajski dve štacuni, pa v Modiani, pa v Italiji mam tri omiljene štacune kjer je izbira fenomenalna.

clock-img

16.03.2007, 20:08

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Magi, meni so takšne nogavice carske user posted image user posted image user posted image - ampak moraš res paziti, da je zadaj črta ravna, ker drugače zgleda user posted image

ja, vem. nekaj časa porabim, da naravnam. malo zmočim roke in gre lažje;) 

clock-img

17.03.2007, 15:06

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz jih kupujem povsod po malem: na tržnici od Polzele, v Tušu od **** proizvajalcev, od Lumpija....kupim tiste, ki so mi lepe pa da niso predrage.

clock-img

17.03.2007, 17:04

clock-img

Anonimen

Ponavadi kar v Sparu ali Leclerc, največkrat pa vzamem od Polzele, včasih pa tudi kar nekaj ****. Gledam, da so mi všeč, da pašejo na moj stil oblačenja, pa da niso pregrešno drage.

clock-img

17.03.2007, 17:43

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz bi pa taksne na pascek imela, za mojega dragega. user posted image user posted image user posted image One samostojece mi tak speh stisnejo in izgleda BLJAK, ker nisem med suhimi. 

Gospa sem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem