Sicer vidim, da da si med bolj tolerantnimi in ti zvestoba ni tako pomembna kot nekaterim....
Po moje sploh ne gre za to, ampak buterflay enostavno ne ve kako reševat problema. Men se bi 'zmešalo' oz. se mi je, ko sem izvedela, da me je varal. Ženske reagiramo različno, kar pa ne pomeni, da bolj ali manj toleriramo. Če bi buterflay to tolerirala, tukaj ne bi spraševala o tem.
Buterflay, kot ti je flower napisala, je meja tam kjer tebe moti. Meja varanja ni toliko pomembna(dojemamo jo različno),ampak partnerjeva dejanja, ki so na dobri poti, da pripeljejo do tega, za kar vsi smatramo za varanje . Ne morem z zagotovostjo trdit, da njegovo dopisovanje vodi do tega. Mogoče mu je takšno potrjevanje ega dovolj. Lahk se pa zgodi, da mu nekega dne več ne bo dovolj in se bo naslednji ženski oz. sam sebi moral dokazat.
Verjamem, da ti ni za razdret družine. Ti se trudiš bit razumevajoča, on pa ni v to smer pripravljen naredit nič. To je ubijajoče. Enkrat boš morala znoret. Še prej pa....razmisli malo o tem, koliko mu ti polniš ego....a mu daješ komplimente? Če ne, poskusi najprej s tem. Največkrat se zgodi, da ženske, poleg otrok, pozabijo na svoje moške...mogoče si tudi ti? Ne vem, razmišljam na glas....več napiši...že ko boš pisala, boš mogoče sama našla kakšno rešitev.
Da ne boš mislila, da ga zagovarjam. Ampak ogromno, po statistikah, celo večina ljudi, v nekem obdobju, potrebuje klinčevo dokazovanje zunaj zveze/zakona, pa naj bo to flirtanje ali dejansko varanje. Razlogi? Od nevzdržnih razmer doma, do .....nobenega razloga.
Če ne bo želel reševat vajine zveze, boš pa morala zarobantit. No, še vedno ti preostane, da se s situacijo sprijazniš. Ko ti bo pa tega dovolj, pa bo treba konkretno nastopit. Moj primer je od tvojega sicer drugačen, ampak men se je utrgalo totalno. Iz vse bolečine, ki sem jo čutila, sem ga psihično tako tolkla, da ti povem, da če bi bilo obratno, jaz tega ne bi vzdržala. Groza me je bila same sebe, ker sem postala to,kar sem si že kot otrok prisegla, da ne bom nikoli....Z moževim nenehnim opravičevanjem in dokazovanjem, sva prebrodila. Zelo teško, ampak sva.
Ti si vsaj našla sms-e, jaz sem izvedela ko je bilo že pol leta konec. Imata priložnost rešiti, preden pride do najhujšega. Vzami se v roke....povej mu jasno in glasno, da se norca iz tebe delal več ne bo.
Je pa še ena stvar...a se mogoče bojiš, da bi vas zapustil?